Δώρο ένα Home Cinema με την αγορά μίας LG NanoCell 8K τηλεόρασης – Για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

0

Μπορεί να έχουμε αραιώσει τις επισκέψεις μας στο σινεμά φέτος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να έχουμε μία κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι μας! Ειδικά με την νέα προωθητική ενέργεια της LG, όπου με αγορά μίας G NanoCell 8K τηλεόρασης από 16 έως 31 Οκτωβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν ένα Home Cinema. Έτσι, θα παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας προγράμματα σε μια μεγάλη οθόνη, σαν να βρισκόμαστε σε αίθουσα κινηματογράφου.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμπεριλαμβάνονται στην ενέργεια είναι τα 75NANO996NA, 65NANO996NA, 65NANO956NA, με δώρο ένα Home Cinema LHB645N. Tο συγκεκριμένο μοντέλο αποδίδει καθηλωτικό ήχο surround, ενώ διαθέτει 5 ηχεία και ένα ξεχωριστό subwoofer, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη οπτικοακουστική κινηματογραφική εμπειρία.

Η βραβευμένη με το reddot award 2020 NanoCell τηλεόραση με Real 8K ανάλυση και τεχνολογία Full Array Diming, αποδίδει ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα υψηλής ακρίβειας από κάθε γωνία θέασης, ενώ με το Dolby Atmos προσφέρει εξαιρετικό ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Επιπλέον, διαθέτει τον ισχυρό, έξυπνο επεξεργαστή α9 2ης γενιάς που αποδίδει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, ενισχύοντας το σήμα από τις αντίστοιχες πηγές. Τέλος, η διαμόρφωση αντίθεσης (CM) της, κατά τον ορισμό ανάλυσης, φτάνει το 97,8%, ξεπερνώντας τα διεθνή πρότυπα[1], με αποτέλεσμα πιο ευκρινή και γνήσια απόδοση χρωμάτων.

[1]Σύμφωνα με την CTA (Ένωση Καταναλωτικών Τεχνολογιών), έναν εμπορικό οργανισμό προτύπων, ο οποίος εκπροσωπεί περισσότερες από 2.200 εταιρείες τεχνολογίας για καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαμόρφωση αντίθεσης, κατά τον ορισμό ανάλυσης, πρέπει να είναι 50% ή περισσότερο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.