Ρετρό σπίτι χωρίς ρετρό διακόπτες δεν γίνεται!

0

Το vintage ρεύμα στη διακόσμηση παραμένει ισχυρό και δε μπορούμε να πούμε πως μας κάνει εντύπωση! Το home decor των σπιτιών στα δεύτερο μισό του 20ου αιώνα είναι διαχρονικό και όσες δεκαετίες να περάσουν, θα εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα… αρκεί να το κάνετε σωστά!

Επιλογές υπάρχουν πολλές, από πίνακες, πολυθρόνες και καναπέδες με ρετρό σχεδιασμό και επένδυση, φωτιστικά με έντονη χρήση μετάλλου και κρυστάλλου, ταπετσαρίες στους τοίχους… όταν, όμως, ξεκινάς να χτίζεις το σπίτι των ονείρων σου, ξεκινάς και από τα βασικά. Όπως, την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τους διακόπτες και τις πρίζες.

hager-8

Οι διακόπτες και οι πρίζες είναι συχνά παραμελημένα διακοσμητικά στοιχεία στον τοίχο μας και μια λάθος επιλογή μπορεί να αποδειχθεί τόσο παράταιρη που να καταστρέφει ολόκληρη την αισθητική του σπιτιού! Αν, λοιπόν, θέλουμε ρετρό διακόσμηση, πρέπει να ξεκινήσουμε με ρετρό διακόπτες!

Η Hager είναι γνωστή για τα ηλεκτρολογικά της προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις οικιακές εγκαταστάσεις. Το όνομα Berker ίσως είναι γνώριμο σε κάποιους αφού τα τελευταία χρόνια οι διακόπτες Berker by Hager με το ιδιαίτερο design τους και την μοναδική λειτουργικότητά τους πρωταγωνιστούν σε κάθε νέο ή ανακαινισμένο χώρο που θέλει να ξεχωρίζει!

hager-7 hager-3

Οι σειρές Berker R.Classic, Berker 1930 και Berker 1930 Porzellan, απευθύνονται σε όσους ψάχνουν αυτό το retro feeling αλλά με σύγχρονη τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής. Οι γκάμες περιλαμβάνουν περιστροφικούς διακόπτες 360 μοιρών σε μαύρο και λευκό χρώμα, σε inox, γυαλί ή πορσελάνη μαζί με τα αντίστοιχα πλαίσια ενός, δύο και τριών διακοπτών. Ωστόσο, δε σταματούν εκεί. Επιπλέον διαθέσιμοι υπάρχουν διακόπτες ελέγχου ρολών αλλά και περιστροφικοί ρυθμιστές έντασης φωτισμού.

hager-4

Και αν φοβάστε πως οι retro διακόπτες και πρίζες δε μπορούν να συμβαδίσουν με τη σύγχρονη τεχνολογία, στις σειρές Berker R.Classic, Berker 1930 και Berker 1930 Porzellan,  θα βρείτε ακόμα και πρίζα σούκο με λυχνία LED και ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός ο οποίος ενεργοποιείται όταν χαμηλώσει η φωτεινότητα στο χώρο, λειτουργώντας ως μια υψηλής αισθητικής φωτεινή ένδειξη στο σκοτάδι! Τη σειρά συμπληρώνουν πρίζες τηλεφώνων μονές ή διπλές, πρίζες δικτύου Cat 6 και Cat 6A, πρίζες TV, FM και satellite αλλά και πρίζες με θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών!

hager-2 hager-6

Φυσικά, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με το πλαίσιο της αρεσκείας σας, σε διάφορα στυλ, με το λευκό και το μαύρο να κυριαρχούν, σαν παραδοσιακά, ρετρό χρώματα.

hager-5

Όλα θα τα βρείτε στη γκάμα της Hager αλλά και στο Berker configurator μια απλή στη χρήση εφαρμογή όπου φτιάχνοντας τους ιδανικούς συνδυασμούς διακοπτών και πριζών για το σπίτι σας, μέσα από δεκάδες διαφορετικές σειρές και κατηγορίες, η επιλογή διακοπτών γίνεται απόλαυση!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.