Με το hub της Vestel ελέγχετε όλο το smarthome από την TV σας!

0

Το smarthome και οι συσκευές που το απαρτίζουν είναι φυσικά κάτι που όλοι θέλουμε στην καθημερινότητά μας, καθώς κάνει τη ζωή μας πολύ πιό εύκολη και άνετη. Ωστόσο, το «δύσκολο» είναι να ελέγχουμε όλες αυτές τις συσκευές, μέσω του tablet/smartphone μας ή μέσω του interface της καθεμιάς ξεχωριστά.

Η τούρκικη Vestel στο MWC 2016 της Βαρκελώνης είχε στο περίπτερό της στημένο ένα μικρό demo του νέου της hub, το οποίο έχει μέγεθος και μορφή αποκωδικοποιητή, συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση και στο internet και όλες οι υπόλοιπες smart συσκευές του σπιτιού συνδέεονται πάνω του! Έτσι, με το τηλεκοντρόλ της TV μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα, τις πρίζες, το συναγερμό, τους ανιχνευτές καπνού και κίνησης, να δείτε πληροφορίες για τη δραστηριότητά τους, την κατανάλωση του ρεύματος και το ιστορικό της χρήσης του, αλλά και να λάβετε live εικόνα από οποιαδήποτε έξυπνη κάμερα μέσα στο σπίτι!

vestel smarthome (2) vestel smarthome (3) vestel smarthome (4)

Είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε και παρά το μικρό lag στις εντολές μέσω του TV remote, η ευκολία χρήσης ήταν πολύ μεγάλη. Δυστυχώς δεν υπήρχε η πληροφορία για το πόσο θα κοστίζει όταν κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Δείτε το video για να πάρετε μια ιδέα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.