Sonos: Μια νέα ηχητική εμπειρία ξεδιπλώνεται σε κάθε άκρη του σπιτιού… κι όχι μόνο!

0

Η Sonos είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια γοητεύει τους φανατικούς audiophiles και όλους εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω στον ήχο. Τα Sonos έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στον κόσμο του ποιοτικού ήχου και σίγουρα μπορούν να γεμίσουν με τα καταάλληλα vibes κάθε χώρο του σπιτιού. Είτε βρίσκεστε στο σαλόνι, είτε στην κρεβατοκάμαρα, είτε στην… κουζίνα, ένα σύστημα ήχου από τη Sonos είναι σίγουρο ότι θα εκτοξεύσει την ακουστική σας εμπειρία. Για να γεμίσετε το σπίτι σας με τα μοναδικά vibes της Sonos έχουμε να σας προτείνουμε τρία μοναδικά products… Για πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά… 

Sonos Arc: Κινηματογραφικός ήχος στο σαλόνι σας! 

Ποιος δεν θα επιθυμούσε μια sound bar που να απογειώνει τη σχέση σας με τον οικειακό κινηματογράφο; H Sonos έχει ενσωματώσει στην ηχομπάρα της πραγματικά state-of-the-art χαρακτηριστικά, τα οποία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Ο crystal clear ήχος που παράγεται από τα 11 συνολικά ηχεία του Arc (φέρει 8 woofer και 3 tweeter) μεταδίδει την αίσθηση του unique κινηματογραφικού ήχου στο σαλόνι σας. Πλούσια σε εξελιγμένα features, η premium ηχόμπαρα της Sonos έρχεται με Dolby Atmos support, Φωνητικές εντολές (μέσω της Alexa ή του Google Assistant), ενώ παράλληλα η ύπαρξη της εφαρμογής Sonos TruePlay σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μια σειρά από παραμέτρους, έτσι ώστε να την προσαρμόσετε καλύτερα στις ανάγκες σας.

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς εχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε ένα σύστημα 5.1 ή 3.1 με τα προϊόντα Arc, Sub (Gen 3) και One SL (Pair) για το σπίτι σας, πάντα με τη μοναδική εμπειρία που η Sonos μπορεί να σας προσφέρει. Απολαύστε στερεοφωνικό ήχο κινηματογραφικής ποιότητας, πραγματοποιήστε τις συνδέσεις στο σύστημά σας ασύρματα μέσω Wi-Fi και απολαύστε κορυφαία ποιότητα ακόμη και στις αγαπημένες σας streaming υπηρεσίες (η Sonos υποστηρίζει πάνω από 100 σχετικές υπηρεσίες) με τις μεγαλύτερες ευκολίες. Ελέγχοντας το σύστημα μέσω remote control, ειδικής εφαρμογής για iOS ή Android ή ακόμη και με τη …φωνή σας, το home theatre των ονείρων σας είναι πραγματικότητα και εσείς ζείτε μαζί του συναρπαστικές εμπειρίες θέασης από τον καναπέ σας. Με δυνατότητες για άψογο καλιμπράρισμα στο χώρο που βρίσκεται το Arc, πανίσχυρα μπάσα χωρίς παραμορφώσεις χάρη στους 2 force-cancelling drivers του Sub που ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς και συνολικά δυναμικά specs, ο χώρος σας με τη βοήθεια των προϊόντων της Sonos θα είναι πραγματικά αγνώριστος …ηχητικά.

Sonos is… everywhere! 

Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η Sonos αποτελεί την εταιρεία που έχει εφεύρει τη multiroom φιλοσοφία, εδώ και μία δεκαετία. Μπορείτε να έχετε setup σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το καθιστικό, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, να ακούτε το ίδιο κομμάτι παντού, ή ακόμη και διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο αν τα γούστα σας δεν ταιριάζουν.

Και επειδή καλό το σπίτι, αλλά θέλετε κάπου να ξεσκάσετε που και που, για τις περιπτώσεις που δε θέλετε άλλο να …μείνετε σπίτι, το Sonos Move είναι ένα φορητό ηχείο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και εκτός. Αξιοπιστία, design, επιδόσεις και high-tech προσέγγιση, η Sonos είναι… Winner!

Επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Sonos στη χώρα μας είναι η ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.