Ξέρεις ποιο είναι το χρώμα της χρονιάς από τη Vivechrom για το 2020;

0

Η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052 είναι η πρόταση της Vivechrom ως Χρώμα της Χρονιάς για το 2020, ύστερα από λεπτομερή έρευνα σχετικά με τις παγκόσμιες τάσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το Χρώμα της Χρονιάς 2020 είναι ένα χρώμα που μας βοηθάει να δώσουμε στο σπίτι μας «το ανθρώπινο άγγιγμα».

Η Δροσερή Χαραυγή αποπνέει μια αύρα ηρεμίας και καθαρότητας. Εμπνευσμένη από τον ορίζοντα τη στιγμή που χαράζει, είναι μια απαλή, ρευστή απόχρωση που κινείται μεταξύ πράσινου, γκρι και μπλε. Η εντύπωση που δημιουργεί αλλάζει ανάλογα με τις αποχρώσεις με τις οποίες συνδυάζεται, καθιστώντας την μια υπέροχη, ευέλικτη απόχρωση που θα δώσει σε κάθε σπίτι «το ανθρώπινο άγγιγμα».

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Χρώμα της Χρονιάς 2020 στο νέο έντυπο Colours 2020 της Vivechrom. Oι χρωματικές παλέτες και οι γεμάτες έμπνευση διακοσμητικές προτάσεις που περιέχει θα βοηθήσουν τους καταναλωτές να διαμορφώσουν ένα σπίτι για φροντίδα, για παιχνίδι, για περισυλλογή και για δημιουργικότητα! Επισκεφτείτε το website για περισσότερες πληροφορίες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.