Σπίτι: 4 πράγματα που ήταν στη μόδα αλλά δεν είναι πια!

0

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποφασίζουν να αναδιακοσμήσουν το σπίτι τους προτιμούν τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση. Αλλά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν αυτές οι ιδέες επειδή λαμβάνουμε συχνά πολλές αμφιλεγόμενες συμβουλές και οι τάσεις της μόδας αλλάζουν συνεχώς. Παρακάτω θα δεις τι ήταν παλιά στη μόδα αλλά τώρα δεν είναι καθόλου!

Πλαστικά γωνιακά ράφια μπάνιου

Τα πλαστικά αντικείμενα, ειδικά όταν τοποθετούνται κοντά σε κεραμικά πλακίδια, κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται φθηνότερο. Τα πλαστικά γωνιακά ράφια κάνουν επίσης οπτικά το χώρο πιο στενό, έτσι ένα μικρό μπάνιο θα φαίνεται ακόμα μικρότερο με αυτή τη λεπτομέρεια. Αντίθετα, πλέον οι εσοχές στον τοίχο ως ράφι είναι η ιδανική λύση.

Πάγκοι από γκρι ή καφέ γρανίτη

Οι πάγκοι από γρανίτη που κάποτε ήταν δημοφιλείς πλέον δεν είναι και τόσο. Φαίνεται ότι μπορούμε να τα βρούμε σε κάθε διαμέρισμα και αυτομάτως κάνουν ακόμα και το νέο εσωτερικό να φαίνεται ξεπερασμένο και όχι μοντέρνο. Επομένως, όταν επιλέγετε επιφάνειες κουζίνας, είναι καλύτερο να επιλέξετε είτε απλές ματ είτε γυαλιστερές αποχρώσεις.

Παρκέ ψαροκόκαλο

Το ξύλινο παρκέ θεωρείται υλικό δαπέδου υψηλής ποιότητας. Έτσι οι άνθρωποι συχνά το επιλέγουν όταν διακοσμούν τα σπίτια τους. Και χάρη στην ποικιλία των επιλογών διάταξης, είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείτε. Γι’ αυτό πολλοί επιλέγουν το παρκέ ψαροκόκκαλο από συνήθεια. Αλλά αυτή η επιλογή κάνει αμέσως την ατμόσφαιρα στο σπίτι κάπως παλιομοδίτικη. Αν πάλι δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε πολύ όταν επιλέγετε μια διάταξη, το παρκέ ψαροκόκκαλο μπορεί να αντικατασταθεί με ένα κλασικό ευθύγραμμο μοτίβο, το οποίο κάνει επίσης οπτικά τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Ντουλάπια από ξύλο κερασιάς

Τα σκούρα-κόκκινα κερασί χρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα σχέδια της κουζίνας. Αλλά κάνουν τα έπιπλα να φαίνονται βαριά και το δωμάτιο να φαίνεται αρκετά ξεπερασμένο. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συμβουλεύουν να επιλέξετε ξύλο σε πιο ανοιχτά χρώματα που θα κάνουν την κουζίνα να φαίνεται πιο φρέσκια και μοντέρνα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.