Η Spring Summer 2017 συλλογή της NEF-NEF Homeware ανανεώνει σπίτι και διάθεση

0

Η νέα συλλογή Kitchen, Dining Room και Bathroom της NEF-NEF Homeware εμπνέεται από το χρώμα και τη διάθεση του καλοκαιριού, ανανεώνοντας με στυλ το art de la table, την κουζίνα και το μπάνιο.

2THERE IS NO PLACE LIKE HOMEΗ εποχή αλλάζει, ο καιρός ανοίγει και μαζί η διάθεσή γίνεται πιο ανάλαφρη. Υποδεχόμαστε κόσμο, απολαμβάνουμε τα πρώτα ζεστά απογεύματα στη βεράντα με φίλους και μοιραζόμαστε στιγμές γύρω από το τραπέζι. Στο πνεύμα του καλοκαιριού και προβάλλοντας τις πιο δυνατές τάσεις στη μόδα και το design, η νέα σειρά για την Κουζίνα, την Τραπεζαρία και το Μπάνιο από τη συλλογή Spring Summer 2017 της NEF-NEF Homeware μεταφέρει την ανάλαφρη διάθεση και τη φυσική αίσθηση στους ζωτικούς χώρους του σπιτιού. Οι φωτεινές αποχρώσεις, η ανθισμένη φύση αλλά και η κομψή παλέτα της γης γίνονται οι σύμμαχοι στην ανανέωση της διακόσμησης.

3NO PLACE LIKE BATH BATHMAT 2
Γεμίστε με έντονο χρώμα την κουζίνα, διαλέξτε runners και σουπλά αλλά και μαξιλάρια που προσδίδουν άνεση για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τραπεζομάντηλα με έντονα χρώματα και ειδική επεξεργασία αδιαβροχοποίησης για το Κυριακάτικο brunch, με μικρά floral για English Style κάλεσμα στον κήπο αλλά και με κομψά σχέδια για stylish dinners.

Ανανεώστε το μπάνιο με αφράτες πετσέτες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που προσδίδουν στυλ. Απορροφητικές, από 100% βαμβάκι δημιουργούν ατμόσφαιρα καθαρότητας και φυσικής απαλότητας.

Εμπνευστείτε από τη νέα Spring Summer 2017 Collection της NEF-NEF Homeware και αλλάξτε διάθεση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.