Η στρογγυλή δεξαμενή είναι η πιο hot πισίνα στην Αμερική

0

Όλοι ονειρεύονται μία πισίνα. Είτε έχουν κήπο, είτε δεν έχουν, είτε μένουν σε πολυκατοικία, είτε σε μονοκατοικία. Το θέμα είναι πως κοστίζει. Στην Αμερική για παράδειγμα καμιά 20αριά με 30αριά χιλιάδες δολάρια. Ένα νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο. Πάντα όμως υπάρχει κι άλλος τρόπος. Πολύ πιο οικονομικός. Βλέπε μεταλλική στρογγυλή δεξαμενή.

c84f2006ebbc485f53b596ae75772a15
Από την στιγμή που ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram και στο Pinterest από διάφορους έξυπνους και ευρηματικούς τύπους, έχει γίνει ένας μικρός χαμός με άπαντες να ψάχνουν τις παλιές καλές… ταίστρες που είχαν στους αγρούς τους, τα λεγόμενα και… τζακούζι των hillbilly, εκεί που μούλιαζαν δηλαδή οι αγρότες μετά από την σκληρή δουλειά. Η κρίση έκανε τον κόσμο να ανακαλύψει παραπλήσιους τρόπους για να απολαύσει π.χ. αυτά που χαρίζει μία πισίνα χωρίς να χρειάζεται να αδειάσει το πορτοφόλι του. Από την στιγμή που βρεις την ιδανική θέση στον κήπο σου, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου (Tractor Supply Company) ή εάν έχεις όρεξη να αυτοσχεδιάσεις με κάτι δικό σου και είσαι έτοιμος!

4971286b58696693f940b056f1cfd564
Γεμίζει πανεύκολα με μία αντλία, βγαίνει από τη θέση της χωρίς κανένα πρόβλημα, και ιδού η πισίνα/σπα που ήθελες πάντα χωρίς να χρειάζεται καμία ιδιαίτερη συντήρηση.

Pool's open, kids.

A post shared by Annie McCreary (@teelollyfarm) on

Μπορείς να την έχεις κανονικά στη θέση της είτε να σκάψεις για να είναι στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος βάζοντας τριγύρω πέτρες ή ειδικό ξύλο για να συμπληρωθεί το design αλλά και για πρακτικούς λόγους. Και όλα αυτά με 350 δολάρια, συν 89 για μία αντλία. Μόλις…

Πηγή: GoodHouseKeeping

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.