Τα gadget που χρειάζεται για να έχεις το δικό σου smart μπάνιο

0

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού μπορούν να γίνουν smart. Ακόμη και το μπάνιο. Οπότε μην ψάχνεις γιατί σου βρήκαμε τα απόλυτα gadgets για να φτιάξεις το μπάνιο του σπιτιού σου όσο πιο… έξυπνο γίνεται!

Kohler Moxie Showerhead

Ξεκινάμε από το βασικό. Το τηλέφωνο του ντους. Το Kohler Moxie Showerhead λειτουργεί με Bluetooth και έχει ενσωματωμένο ένα μεγάφωνο ώστε να παίζει μουσική την ώρα που απολαμβάνουμε το ντους μας. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και η τιμή του ξεκινά από τις 106 λίρες.

Withings Smart Body Analyser Wi-Fi

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη ζυγαριά. Συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού και μετράει τον δείκτη μάζας σώματος, τους παλμούς, το λίπος αλλά και την διακύμανση του βάρους. Μπορεί να απομνημονεύσει στοιχεία για οκτώ χρήστες και η τιμή της είναι 130 λίρες.

withings scales

Crosswater Digital Duo

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη πολυτέλεια. Το Crosswater Digital Duo είναι ένα σύστημα που τοποθετείται στο ντους και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει τη ροή του νερού, την θερμοκρασία αλλά και το πώς θέλει να πέφτει το νερό. Μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις τριών χρηστών και συνδέεται στο wi-fi του σπιτιού. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να ανοίξει το ντους από το σαλόνι του και απλά όταν μπει στο μπάνιο το νερό να είναι ήδη ζεστό. Κοστίζει λίγο «αλμυρά», καθώς ξεκινά από τις 1199 λίρες.

Crosswater image

Tech2O Cyber Mirror

Το αγαπημένο μας! Δεν είναι ένας απλός καθρέφτης. Είναι τηλεόραση και υπολογιστής 32 ιντσών. Με επεξεργαστή Intel Core i3 και 10 ενσωματωμένα ηχεία μετατρέπει το μπάνιο σε απόλαυση. Είναι κάπως… ακριβός αλλά αξίζει τις 3749 λίρες του και με το παραπάνω!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.