Τα υπέρ και τα κατά για ένα έντονο χρώμα στον τοίχο

0

Όταν ξεκίνησε πριν από χρόνια το έντονο χρώμα στους τοίχους πιστεύαμε ότι ήταν κάτι περαστικό. Αλλά η μόδα μας έχει αποδείξει ότι αντέχει. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για αυτή την επιλογή;

Υπέρ

Μπορεί να κάνει τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι. Ειδικά αν χρησιμοποιείται ένα βαθύ χρώμα όπως το μαύρο τότε αυτό δημιουργεί οπτικό βάθος κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσεγγίσετε αυτή τη τάση ακόμα και με ταπετσαρία. Άλλες επιλογές που να έχουν και όμορφη υφή είναι τούβλο και η ξύλινη επένδυση. Επειδή μερικοί ενοικιαστές δεν είναι δεκτικοί με την ιδέα της ταπετσαρίας και ειδικότερα του χρώματος μπορείτε να επιλέξετε αφαιρούμενη.

Κατά

Τραβάει το βλέμμα. Δίνοντας έμφαση στον τοίχο μπορεί να αποσπάσει την προσοχή και να μη δει κάποιος κάτι άλλο.

 

Το λάθος χρώμα μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Μπορεί να σου αρέσει αρκετά το κόκκινο χρώμα και να το θεωρείς μια μοναδική επιλογή για pop art όμως κάποιες φορές μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό.

Ότι και αν επιλέξετε είναι καλό να είστε προσεχτικοί με το χρώμα. Οι αντιθέσεις σε τοίχους είναι μια αρκετά όμορφη ιδέα που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα αρκεί το αποτέλεσμα να σε καλύπτει.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.