Ένα σούπερ καθαριστικό για το πλυντήριο πιάτων

0

Όταν το πλυντήριο των πιάτων σας μυρίζει, το ίδιο και τα πιάτα σας θα πρέπει να το καθαρίσετε. Αντί να δαπανήσετε αρκετές ώρες στο καθάρισμα μπορείτε να φτιάξετε το παρακάτω καθαριστικό με μαγειρική σόδα όπου θα κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και καθαρίζει τα πάντα ακόμα και τα σημεία όπου συλλέγονται υπολείμματα φαγητού.

 

Τι θα χρειαστείτε:

2 κούπες μαγειρική σόδα
3 κουταλιές οξιζενέ
10 έως 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο
Ένα μπολ
Μεγάλο κουτάλι ή scoop
Λαδόκολλα
2 φλιτζάνια ξίδι
1 κουταλιά της σούπας απορρυπαντικό πιάτων
Κεραμικό ή γυάλινο μπολ

Εκτέλεση

Ξεκινήστε καθαρίζοντας το πλυντήριο πιάτων σας χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι. Καθαρίστε καλά και ελέγξτε αν υπάρχουν υπολείμματα φαγητού όπου μπορείτε να αφαιρέσετε. Τώρα ανακατέψτε τη σόδα με το οξυζενέ και το αιθέριο έλαιο σε ένα μπολ μέχρι να μοιάζει με υγρή άμμο. Χρησιμοποιήστε ένα scoop για να πλάσετε σε στρογγυλή μορφή το απορρυπαντικό και τοποθετήστε το στη λαδόκολλα. Η μαγειρική σόδα καθαρίζει το πλυντήριο πιάτων φυσικά, το οξυζενέ καθαρίζει και λευκαίνει ενώ το αιθέριο έλαιο δίνει στο πλυντήριο άρωμα φρεσκάδας. Αφήστε τις μπάλες να στεγνώσουν όλη νύχτα.

Γεμίστε ένα κεραμικό μπολ με ξύδι και προσθέστε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό πιάτων. Ανακατέψτε το και τοποθετήστε το στη θέση του απορρυπαντικού μέσα στο πλυντήριο. Πάρτε τώρα τη μπάλα και τοποθετήστε τη στη κάτω βάση. Βάλτε σε λειτουργία το πλυντήριο στη πιο καυτή θερμοκρασία και μόλις τελειώσει θα απολαύσετε ένα καθαρό πλυντήριο πιάτων.

Το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων της Miele G 6410 SCi με 3D τρίτο κάνιστρο και κλάση ενεργειακής απόδοσης A+++ για απόλυτη άνεση έρχεται για να σας διευκολύνει στο καθάρισμα των πιάτων.

ddd

Η φροντίδα μαχαιροπίρουνων σε άλλη διάσταση

Ακόμα και για ογκώδη αντικείμενα: Το ύψος, το πλάτος και το βάθος του τρίτου κάνιστρου μπορούν να προσαρμοστούν.

Υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης

Καλύτερη απόδοση με A+++: Πολύ οικονομικό, προσφέροντας τέλεια αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος.

Πλυντήρια πιάτων με κατανάλ. από 6,5 l νερό βρύσης

Ελάχιστη κατανάλωση: Τέλειο καθάρισμα στο πρόγραμμα πλυσίματος με αισθητήρες με κατανάλωση νερού μόνο από 6,5 l.

FlexiTimer με EcoStart

Έξυπνο: Με το EcoStart το πλυντήριο πιάτων επιλέγει αυτόματα την πιο χαμηλή χρέωση ρεύματος κάθε φορά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.