Τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG συνδυάζουν κομψότητα με αποδοτική θέρμανση για το σπίτι σας

0

Τα μοναδικά κλιματιστικά LG ARTCOOL της LG Electronics, ενσωματώνουν κομψή mirror σχεδίαση που διατηρεί την αισθητική του σπιτιού σας σε υψηλά επίπεδα, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί της LG που αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο. Επίσης, προσφέρουν ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ρεύματος[1] με αποτελεσματικότερη ψύξη.

Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL φροντίζουν ο χώρος σας να παραμένει καθαρός και υγιεινός, χάρη στον εσωτερικό τους ανεμιστήρα UVnano™  που απομακρύνει τα βακτήρια σε ποσοστό 99,99%[2]. Παράλληλα, με το αντιαλλεργικό φίλτρο μειώνονται οι αλλεργιογόνες ουσίες για πιο καθαρό αέρα[3]  χωρίς σκόνη και ακάρεα.

Επιπλέον, διαθέτουν το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέρει βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και εγγυάται μία καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Για εσάς που επιθυμείτε να συνδέεστε εύκολα με το κλιματιστικό από το smartphone  σας μέσω σύνδεσης σε δίκτυο WI-FI, η smart εφαρμογή ThinQ™[4] του κλιματιστικού ARTCOOL της LG σάς επιτρέπει να θέτετε το κλιματιστικό σας εύκολα σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού και να παρακολουθείτε διαρκώς τη καθημερινή συντήρηση και την κατανάλωση ενέργειας από όπου και αν βρίσκεστε. Επίσης, ρυθμίζετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας και την κατάσταση του κλιματιστικού σας και προσαρμόζετε τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνετε.

Τέλος, απολαμβάνετε άνετο και ευχάριστο ύπνο χάρη στην σωστή λειτουργία τους που περνά απαρατήρητη[5], ενώ χάρη στον αισθητήρα GYRO του τηλεχειριστηρίου, δεν χρειάζεται να ανάψετε το φως για να αλλάξετε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας.

Έτσι, με τα κλιματιστικά ARTCOOL της LG απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο σπίτι σας συνδυάζοντας την αποτελεσματικότερη λύση θέρμανσης με την κομψότητα!

[1] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).
[2] Πιστοποίηση από TUV. Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι
η UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99% από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV, τα οποία βρίσκονται κάτω από τον ανεμιστήρα. Στα μοντέλα της δοκιμής συγκαταλέγονται τα S3NM12JL1GA (SJ), S3NM09AA1MA (SA) και S3NM24K21GA (SK). Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι το κλιματιστικό απελευθερώνει αέρα χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες
[3] Πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (BAF): Το BAF πιστοποιεί ότι το φίλτρο διαθέτει επίστρωση για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης, μύκητες και μούχλα που αιωρούνται στον αέρα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες
[4] Η λειτουργικότητα τουThinQ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα το προϊόν και την περιοχή.
[5] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.