Τα σπίτια των 5 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο

0

Όταν είστε μεταξύ των πλουσιότερων ατόμων του κόσμου, το σπίτι σας είναι κάτι περισσότερο από ένα “κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σας”, γίνεται μια δήλωση χλιδής και υπερβολής. Οι πέντε πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, ο Elon Musk, ο Bernard Arnault, ο Jeff Bezos, ο Larry Ellison και ο Warren Buffett, διαθέτουν ο καθένας κατοικίες που αντικατοπτρίζουν την τεράστια περιουσία τους.

Elon Musk

Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, έχει μια μεγάλη έπαυλη στο Bel Air του Λος Άντζελες. Αυτή η ιδιοκτησία 70 εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά ανέσεων, όπως μια διώροφη βιβλιοθήκη, ένα home theater και ένα γήπεδο τένις.

Bernard Arnault

Ο Bernard Arnault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, κατοικεί σε μια πολυτελή παριζιάνικη έπαυλη. Αυτό το ιστορικό αρχοντικό είναι ένα αριστούργημα της γαλλικής αρχιτεκτονικής και τέχνης, φιλοξενώντας μια εκτενή συλλογή ανεκτίμητων έργων τέχνης και αντίκες.

Jeff Bezos

Ο Jeff Bezos, ιδρυτής της Amazon και της Blue Origin, έχει πολλά ακίνητα, αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι ένα τεράστιο κτήμα στη Μεδίνα της Ουάσιγκτον. Το κτήμα Bezos, γνωστό ως «The Gates», εκτιμάται σε πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μια έπαυλη 29.000 τετραγωνικών ποδιών, ένα εξοχικό σπίτι δίπλα στη λίμνη και περιποιημένους κήπους.

Larry Ellison

Ο Larry Ellison, συνιδρυτής της Oracle Corporation, φημίζεται για το πλούσιο γούστο του στα ακίνητα. Η έπαυλή του στο Woodside, στην Καλιφόρνια, είναι μια τεράστια έκταση 23 στρεμμάτων με ένα τεϊοποτείο ιαπωνικού στιλ, μια τεχνητή λίμνη και ένα γήπεδο μπάσκετ.

Warren Buffett

Ο Warren Buffett, ο θρυλικός επενδυτής και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway, είναι γνωστός για τον λιτό τρόπο ζωής του. Διαμένει ακόμα στο ίδιο σπίτι στην Ομάχα της Νεμπράσκα που αγόρασε το 1958 για 31.500 $. Παρά τον τεράστιο πλούτο του, ο Buffett εκτιμά την απλότητα και την πρακτικότητα έναντι της υπερβολής.

Tα σπίτια των πλουσιότερων ατόμων του κόσμου παρουσιάζουν ποικίλα γούστα και τρόπους ζωής. Από τη σύγχρονη έπαυλη του Elon Musk μέχρι τη λιτή κατοικία του Buffett, αυτές οι κατοικίες προσφέρουν μια ματιά στις προσωπικότητες και τις προτεραιότητες αυτών των δισεκατομμυριούχων τιτάνων.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.