Τα τέλεια gadgets της κουζίνας σας

0

Οπλισμένος με φανταχτερό εξοπλισμό για τη προετοιμασία του φαγητού και του σερβιρίσματος, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, εσύ ο εκκολαπτόμενος σεφ ή μάγειρας ενώ παράλληλα εντυπωσιάζεις φίλους και γνωστούς παρουσιάζοντας τα τρόφιμα σαν επαγγελματίας. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν με τα τέλεια φρούτα, το ψωμί και το τυρί σε φέτες.

Τέλειες κομμένες φράουλες κάθε φορά. Τώρα οι φράουλες κόβονται σε 8 κομμάτια και είναι ιδανικό για κεικ, σαλάτες ή άλλα επιδόρπια. Καθαρίζεται εύκολα ενώ μπορεί να κόψει και ακτινίδιο.

 

1

 

Με άρωμα λεμόνι.Με αυτό δεν πρόκειται να ξαναβρεις ποτέ κουκούτσια στο φαγητό σου και πάντα θα προσθέτεις τόσο λεμόνι όσο χρειάζεται. Απλώς κόβεις το λεμόνι και τοποθετείς τον ειδικό ψεκαστήρα.

 

2

 

Κόψε στα 12. Τώρα το καρπούζι και το πεπόνι δε θα σε κουράζουν μέχρι να κοπούν γιατί το ειδικό μηχάνημα το κάνει για σένα σε 12 ίδια κομμάτια για να απολαύσει όλη η οικογένεια.

3

Μια φέτα τυρί παρακαλώ. Τώρα με το ειδικό μηχάνημα ακόμα και το πιο σκληρό τυρί κόβεται πανεύκολα. Ένα χρήσιμο εργαλείο όπου μπορεί να τοποθετηθεί και στο γιορτινό τραπέζι.

4

Ο φύλακας του κρεμμυδιού. Αλλά για την ακρίβεια ο φύλακας των δακτύλων σας καθώς τώρα μπορείτε να κόψετε τα πάντα χωρίς να φοβάστε πως ίσως κοπείτε.

5

Κοίτα μαμά χωρίς χέρια. Το δύσκολο και κουραστικό καθάρισμα του μήλου γίνεται κυριολεκτικά παρελθόν καθώς το μόνο που κάνεις είναι να τοποθετήσεις το μήλο στην ειδική σχισμή και να το παρατηρείς όσο καθαρίζεται μόνο του.

6

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.