Τα Trends του 2020 στην εσωτερική διακόσμηση

0

Με την έλευση της νέας χρονιάς έρχονται ευκαιρίες να βελτιώσουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα trends που θα κυριαρχήσουν το 2020 στην εσωτερική διακόσμηση.

Οικολογικές επιλογές: Όπως και οι περισσότεροι τομείς, έτσι και η διακόσμηση επηρεάζεται από το τι συμβαίνει στον κόσμο. Πέρσι, η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή έγινε πιο σημαντική από πότε και είναι σίγουρα κάτι που θα μας απασχολήσει και την νέα χρονιά. Οικολογικές λύσεις, ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα υλικά και μινιμαλισμός θα είναι πολύ hot φετινή χρονιά. Οι «πράσινες λύσεις» εκτός από φιλικές προς το περιβάλλον, είναι και οικονομικότερες για την τσέπη μας σε μακροχρόνιο επίπεδο.

Η νέα δεκαετία αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης

Μονοχρωμία: Καθώς ο μινιμαλισμός είναι από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών, το 2020 θα δούμε την μονοχρωμία να κυριαρχεί στην εσωτερική διακόσμηση. Προτιμήστε διαφορετικούς τόνους από την ίδια παστέλ απόχρωση. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τις μεγάλες αντιθέσεις. Εφαρμόζοντας την μονοχρωμία στους εσωτερικούς χώρους δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε άπειρο χρόνο στο να ταιριάξετε τα χρώματα και θα έχετε υπέροχα αποτελέσματα.

Plus-size έπιπλα: Τέλος στις πολυθρόνες και στα τραπεζάκια του καφέ. Οι τάσεις πλέον θέλουν υπερμεγέθη, άνετα και χρήσιμα έπιπλα. Τα μικρά έπιπλα που έχουν μόνο διακοσμητικό ρόλο στο σπίτι σας, ίσως είναι καιρός να φύγουν. Ένας μεγάλος καναπές γωνία, μεγάλο τραπέζι σαλονιού, κατασκευές που καλύπτουν μεγάλο μέρος του τοίχου θα κυριαρχήσουν το 2020. Φυσικά, φροντίστε το μέγεθος των επίπλων να είναι ανάλογο με το χώρο σας και να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Χώροι που αναβλύζουν αισιοδοξία: Τα τελευταία χρόνια με τους ολοένα και πιο γρήγορους ρυθμούς ζωής, το άγχος και το στρες καταβάλουν περισσότερους ανθρώπους. Έτσι, είναι πλέον μεγάλο trend ο προσωπικός μας χώρος να είναι όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξος γίνεται. Ανοιχτά χρώματα, πολύ φως, μεγάλα παράθυρα, φυτά εσωτερικού χώρου, γωνίες ή ολόκληροι χώροι αφιερωμένοι για χαλάρωση ή διασκέδαση, ενδείκνυνται για την ενίσχυση των θετικών σας σκέψεων. Μην ξεχνάτε ότι το σπίτι μας είναι το «καταφύγιο» μας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.