Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της Disney με τη NEF NEF Homeware!

0

Τα καλύτερα παιδικά μας χρόνια έχουν σίγουρα το χρώμα της Disney, καθώς δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει μεγαλώσει με τις αστείες περιπέτειες του Mickey, του Donald, της Minnie και των υπολοίπων αγαπημένων ηρώων που δημιούργησε ο ξεχωριστός Walt Disney. Η NEF-NEF Homeware, που ως γνωστόν βάζει την σφραγίδα της στο παιδικό δωμάτιο, σας έχει ετοιμάσει μια σειρά από μνοναδικές «Disney» εκπτώσεις που φτάνουν ακόμη και το 50%! 

Disney Nef Nef (3)Ήρθε η ευκαιρία να χαρείτε τον μαγικό παιδικό κόσμο που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας, γεμάτος υπέροχα σχέδια και χρώματα, πάντα με την εξαιρετική ποιότητα NEFNEF Homeware! Άλλωστε, ο μαγικός κόσμος της Disney, ένα σύμπαν φαντασίας, παιχνιδιού και χαράς έρχεται να αγκαλιάσει τα όνειρα των παιδιών με την αγαπημένη σειρά της Disney από τη NEF-NEF Homeware να προσφέρεται σε έκπτωση από 30% έως 50% .

Disney Nef NefΟι δικοί μας ήρωες – ο Mickey και η Minnie Mouse, ο McQueen, η Elsa και η Anna του Frozen και ο Winnie the Pooh, δημιουργούν τα πιο όμορφα βρεφικά και παιδικά κρεββάτια, ξυπνούν χαμόγελα και αφηγούνται τρυφερές ιστορίες με πρίγκιπες, νεράιδες και σούπερ ήρωες.  Η Ελληνική εταιρεία NEF-NEF έχει την πλήρη παραγωγή της σειράς της Disney και την επιμέλεια των σχεδίων της σε μια συλλογή φτιαγμένη με αγάπη από τα πιο φιλικά υφάσματα για το δέρμα των παιδιών.

Disney Nef Nef

Η NEF-NEF Homeware είναι ο επίσημος κατασκευαστής και διανομέας βρεφικών και παιδικών λευκών ειδών Disney για Ελλάδα και Κύπρο. www.nef-nef.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.