Εξερευνώνοντας το PartyBox της JBL, το απόλυτο party machine!

0

Ένα αρκετά ογκώδες κουτί κατέφθασε πριν λίγες μέρες στα γραφεία μας με το λογότυπο της γνωστής JBL στο εμπρός μέρος και τις λέξεις «PartyBox 200» ακριβώς δίπλα. Οι υποψίες μας ήταν βάσιμες και επαληθεύθηκαν μόλις ανοίξαμε το κουτί και αποκαλύφθηκε το «εκρηκτικό» ηχείο της JBL, το οποίο πραγματικά γέμισε με ήχο υψηλής ποιότητας κάθε χώρο στον οποίο το τοποθετήσαμε. Και το κυριότερο, «‘επαιξε» και με την αίσθηση της όρασής μας, χάρη στα απίστευτα LED effects του!

Jbl Partybox 200 (6)

Jbl Partybox 200 (4)

Jbl Partybox 200 (12)Το PartyBox 200 είναι ένα φορητό ηχείο που τροφοδοτείται μέσω πρίζας 220V και αποδίδει έως 120 Watts RMS. Είναι φτιαγμένο ακριβώς γι’αυτό που υποδηλώνει η ονομασία του: Να μετατρέπει οποιοδήποτε χώρο σε ένα «party zone», με πολύ ισχυρή απόδοση, βαθύ μπάσο και απίστευτα οπτικά εφέ. Η καμπίνα του έχει βάρος 15 κιλά και διαθέτει δύο 6,5άρια subwoofers και τρία 2,25άρια tweeters, ώστε να καλύπτει όλες τις συχνότητες, χαμηλές και υψηλές. Για την εύκολα μεταφορά του διαθέτει δύο χερούλια που δεν χαλάνε καθόλου την αισθητική του καθώς «κρύβονται» επιμελώς, το μαύρο χρώμα του με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες είναι μοντέρνο και ταιριάζει σε κάθε χώρο, ενώ μπορείτε να το τοποθετήσετε οριζόντια ή κατακόρυφα, πάνω σε όποια πλευρά του θέλετε, καθώς διαθέτει ειδικά, ελαστικά «ποδαράκια» σε όλες, πλην της εμπρόσθιας και της οπίσθιας φυσικά.

Jbl Partybox 200 (9)

Jbl Partybox 200 (14)

Jbl Partybox 200 (11)

Jbl Partybox 200 (3)Στο πάνω μέρος βρίσκουμε μερικά, διακριτικά πλήκτρα για τη ρύθμιση της έντασης, ένα play/pause, ένα bluetooth πλήκτρο, ένα Bass Booster και φυσικά το On/Off. Όπως καταλάβατε, το PartyBox 200 έχει συνδεσιμότητα Bluetooth και μπορείτε να «στείλετε» μουσική σε αυτό από το smartphone ή το tablet σας, ενώ μπορείτε μέσω Bluetooth να συνδέσετε 2 PartyBox μαζί στον ίδιο χώρο, ασύρματα, για να έχετε συνολικά 240 Watts ισχύος, 120 σε κάθε μεριά του χώρου! Βέβαια, η ασύρματη συνδεσιμότητα περνάει σε δεύτερη μοίρα, όταν κοιτάξουμε την οπίσθια πλευρά: Εκεί βρίσκουμε USB θύρα για αναπαραγωγή μέσω USB stick (αλλά και με δυνατότητα φόρτισης άλλων συσκευών – 5V/2A), AUX IN 3,5mm είσοδο, εισόδους «καρφί» για κιθάρες και μικρόφωνα, ώστε να κάνετε το δικό σας καραόκε ή να στήσετε μια μικρή… συναυλία και μια είσοδο αλλά και μια έξοδο RCA. Θα τα δείτε όλα και στο video μας.

Jbl Partybox 200 (8)

Jbl Partybox 200 (5)Τέλος, όσον αφορά τα οπτικά εφέ, προέρχονται από 2 LED «κύκλους» γύρω από τα 6,5άρια ηχεία του PartyBox, διαθέτουν 3 modes (Meter, Pulse και Party mode), «ακολουθούν» την ένταση και το beat της μουσικής και μπορούν να απενεργοποιηθούν τελείως αν το θέλετε. Επίσης, 4 μικρά «strobe lights» στην εμπρός πλευρά συνδυάζονται με τους LED κύκλους και δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο σας, οπότε… κλείστε τα φώτα και απολαύστε!

Το JBL PartyBox 200 διατίθεται σε πολλά ελληνικά καταστήματα έναντι €379 και εισάγεται στην Ελλάδα από τη Wavemotion.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.