Το άρωμα του μαλακτικού σου ταιριάζει με το ζώδιό σου;

0

Η απόδοση οσμών σε αστρολογικά ζώδια δεν είναι μια καθολικά καθιερωμένη πρακτική και είναι περισσότερο μια υποκειμενική ερμηνεία. Ωστόσο, βάσει κοινών συσχετισμών και χαρακτηριστικών, μπορούν να προταθούν οι ακόλουθες αντιστοιχίσεις:

Whit musk

Ταύρος ή Ζυγός

Ο Ταύρος συνδέεται συχνά με τον αισθησιασμό και την τέρψη και το white musk μπορεί να προκαλέσει μια ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Ο Ζυγός, από την άλλη πλευρά, συνδέεται με την ισορροπία και την αρμονία, και το απαλό και φιλόξενο άρωμά του μπορεί να ευθυγραμμιστεί με αυτές τις ιδιότητες.

Thalassotherapy

Ιχθύς ή Καρκίνος

Ο Ιχθύς συνδέεται με το στοιχείο του νερού και συνδέεται συχνά με τη θάλασσα, καθώς επίσης είναι ένα ζώδιο γνωστό για τη βαθιά συναισθηματική του φύση. Ο καρκίνος συνδέεται επίσης με το νερό και κυβερνάται από τη Σελήνη, η οποία κυβερνά τις παλίρροιες. Το θαλάσσιο άρωμα μπορεί να αντηχεί με την υδαρή φύση αυτών των ζωδίων.

Byzantium

Λέων ή Σκορπιός

Ο Λέων συνδέεται με τη βασιλεία, τη μεγαλοπρέπεια και τη θεατρικότητα και το ιστορικό άρωμα του Βυζαντίου μπορεί να θεωρηθεί ως πολυτελές και βασιλικό. Ο Σκορπιός, γνωστός για την ένταση και το πάθος του, μπορεί επίσης να αντηχεί με το πλούσιο και σαγηνευτικό άρωμα που σχετίζεται με την αρχαιότητα.

Εμπνευσμένο από τους ανεξάντλητους θησαυρούς της Ανατολής, το Tesori d Oriente, που στα Ιταλικά σημαίνει Θησαυρός της Ανατολής, αποτελείται από έναν μαγικό, αρωματικό κόσμο καλλυντικών προϊόντων και αρωματικών χώρου για το σπίτι που χαρίζουν μια υπέροχη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Φέτος, το brand αποφάσισε να διευρύνει την γκάμα του και λανσάρισε στην αγορά μια νέα σειρά μαλακτικών ρούχων, με ιδιαίτερα αρώματα που υπόσχονται να προσφέρουν μία απίστευτη αρωματική εμπειρία και στα ρούχα μας. Τα νέα μαλακτικά ρούχων Tesori d Oriente, με συμπυκνωμένη κρεμώδη φόρμουλα, ιδανική για 38 πλύσεις, έρχονται σε πρωτότυπες και ιδιαίτερες συσκευασίες των 760 ml, τελείως διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Σε 3 διαφορετικά αρώματα, το φίνο και διακριτικό White Musk, με Λευκό Μόσχο, Τριαντάφυλλο και Γιασεμί, το πικάντικο και έντονο Byzantium, με Κανέλλα, Μαύρο Τριαντάφυλλο και Λάβδανο (το μύρο της Ανατολής) και το αέρινο και δροσερό Thalassotherapy, με νότες Λεβάντας, Εσπεριδοειδών και Σανταλόξυλου, έρχονται να χαρίσουν μοναδικά αρώματα στα ρούχα και να μας ταξιδέψουν νοερά στα πιο υπέροχα μέρη της Ανατολής. Τα σπάνια αυτά αρώματα εσωκλείονται μέσα σε μικροκάψουλες, οι οποίες αποδεσμεύουν σταδιακά το άρωμα στα ρούχα από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα του πλυντηρίου και μέχρι να τοποθετηθούν στην ντουλάπα σιδερωμένα προσφέροντας αξεπέραστη διάρκεια έως και 8 εβδομάδες! Απαλλαγμένα από συνθετικά και χρωστικές, προστατεύουν τις ίνες των ρούχων, χαρίζοντας μοναδική απαλότητα και διευκολύνοντας το σιδέρωμα. Τα νέα μαλακτικά ρούχων Tesori d Oriente παράγονται στην Ιταλία από την εταιρεία Sodalis και διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διανομή τους. Κυκλοφορούν σε επιλεγμένα Super

Markets κι έρχονται για να χαρίσουν τους πιο σπάνιους θησαυρούς της Ανατολής… Τώρα και στα ρούχα μας!
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα
Tesori D Oriente μπορείτε να επισκεφτείτε το
https://greece.sarantisgroup.com/tabrandsmas/prosopikifrontida/tesoridoriente/

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.