Τα καλύτερα δώρα για τους νιόπαντρους φίλους σου!

0

Σε λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα και τα σούρτα φέρτα στα σπίτια γνωστών και φίλων θα είναι πολλά! Έχεις όμως τους νιόπαντρους φίλους σου και θέλεις να κάνεις ένα δώρο για το σπίτι αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτό; Σου έχουμε 3 προτάσεις από το κορυφαίο online fashion store answear.gr με πάνω από 500 επώνυμα fashion brands, για να κάνεις ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσουν και θα τους αρέσει πολύ!

Διακοσμητικά κηροπήγια

Αυτά τα κηροπήγια Hübsch Gem αναδύουν πολυτέλεια και γκλαμουριά και είναι υπέροχα για να στολίσουν το γιορτινό τραπέζι ή να κοσμούν και όλον τον χρόνο το τζάκι ή το πάσο της κουζίνας! Τα διακοσμητικά δεν είναι στις προτεραιότητές μας όταν τόσα άλλα πράγματα μας είναι πολύ απαραίτητα στην καθημερινότητά μας..όμως τώρα ήρθε η ευκαιρία να το κάνεις δώρο στους φίλους σου!

Αρωματικά κεριά

Δεν έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα κάποιον που να μην του αρέσουν τα αρωματικά κεριά Medicine. Οι όμορφες μυρωδιές στο σπίτι και η φλόγα που τρεμοπαίζει δημιουργεί μια υπέροχη, ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια θαυμάσια ιδεα όταν θέλεις να κάνεις δώρο στους νιόπαντρους φίλους σου!

Γιορτινά μαξιλάρια καναπέ

Τα μαξιλάρια Answear Lab  του καναπέ δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι και το κάνουν γιορτινό ενώ ταυτόχρονα κουριάζεις με αυτά βλέποντας ταινία. Μπορείς να κάνει 2 τέτοια μαξιλάρια δώρο στους φίλους σου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρουν τέλιο και χουχουλιάρικο.

Όπως και να έχει…όταν κάτι το κάνεις με την καρδιά σου θα είναι υπέροχο! Πρόσφερε στους φίλους σου ότι μπορείς αλλά κάντο με αγάπη και όχι από υποχρέωση!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.