Το νέο καινοτόμο κλιματιστικό Artcool gallery της LG παρουσιά-στηκε στην Climatherm 2024

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του τμήματος LG Business Solutions στην διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2024, παρουσιάζοντας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις ψύξης και θέρμανσης.  Μεταξύ των προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση ήταν οι λύσεις κλιματισμού, τα κορυφαία επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, και οι αντλίες θερμότητας της LG που ξεχωρίζουν λόγω της προηγμένης τους τεχνολογίας αλλά και της φιλικής τους χρήσης προς το περιβάλλον.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ανακαλύψουν μία μεγάλη γκάμα λύσεων επαγγελματικού κλιματισμού, αντλιών θερμότητας και κλιματιστικών, ιδανικά σχεδιασμένα για εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικές επιδόσεις. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την ομάδα του τμήματος Business Solutions της LG, για την εύρεση της ιδανικής λύσης για τον χώρο ή την επιχείρηση τους.

Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης Climatherm Energy 2024 είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά στο περίπτερο της LG, το καινοτόμο κλιματιστικό LG ARTCOOL Gallery, μία νέα λύση κλιματιστικού που προσφέρει ενεργειακή απόδοση, αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη, ενώ προσαρμόζεται και ταιριάζει στην αισθητική του σπιτιού σας.

Συγκεκριμένα, το ARTCOOL Gallery παρουσιάζει αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω μιας φωτεινής οθόνης που πλαισιώνεται από ένα απλό και κομψό κάδρο, κάνοντας το να μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης παρά με κλιματιστικό. Μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής LG ThinQ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να προβάλουν στην οθόνη μια ευρεία γκάμα πανέμορφων, στατικών και κινούμενων εικόνων ή τις αγαπημένες τους οικογενειακές φωτογραφίες. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν εύκολα τη λειτουργία του κλιματιστικού με το έξυπνο τηλεχειριστήριο ή μέσω WI-FI από το smartphone τους και να παρακολουθούν την κατάσταση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο, από οποιαδήποτε τοποθεσία. Επίσης, διαθέτει τον συμπιεστή DUAL Inverter Compressor™, προσφέροντας αποδοτική θέρμανση και ψύξη για ένα άνετο και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον.

Το νέο κλιματιστικό της LG αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι του 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τις επιλογές προϊόντων της LG Business Solutions επισκεφτείτε το  https://www.lg.com/gr/business.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.