Το νέο Πλαίσιο SuperStore έχει όλα όσα ψάχνεις και… πολλά παραπάνω! (Video)

0

To Πλαίσιο το έχουμε αγαπήσει όλοι, καθώς αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό για όλα τα προϊόντα τεχνολογίας για περιοσσότερα από 50 χρόνια. Πριν από μερικές ημέρες, το Πλαίσιο έκανε δυναμική είσοδο στην αγορά των λευκών συσκευών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει τα νέα προϊόντα που θα «πλαισιώσουν» όλους τους χώρους του σύγχρονου σπιτιού! Εμείς είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το νέο εκπληκτικό SuperStore και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε έκπληκτοι τόσο από τους διαθέσιμους χώρους, όσο και από το έμπειρο προσωπικό που μπορούσε να απαντήσει ακόμη και στην πιο δύσκολη ερώτηση μας! 

 

Στο ολοκαίνουργιο Superstore Πλαίσιο στο Ρέντη σας περιμένει μια τεράστια ποικιλία λευκών και μαύρων συσκευών υψηλής τεχνολογίας και φυσικά όλα εκείνα τα περιφερειακά και προϊόντα από τον κόσμο του computing για το οποίο έχουμε λατρέψει το Πλαίσιο εδώ και δεκαετίες. Το Πλαίσιο Ρέντη (στην Πέτρου Ράλλη 99, πλησίον του Allou Fun Park) αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα Πλαίσιο σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς εκτείνεται σε περισσότερα από 5.000 τ.μ., σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που συνενώνει τον κόσμο της τεχνολογίας, με το έξυπνο σπίτι και το lifestyle! 

 

Στους τρεις ορόφους του που είναι γεμάτοι με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα τεχνολογίας στον χώρο των λευκών και μαυρών συσκευών, πρόκειται να συναντήσετε ειδικά διαμορφωμένα experience points, τα οποία θα ξυπνήσουν και τις πέντε αισθήσεις σας και τα οποία καθιστούν την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος όχι μόνο… παιχνιδάκι αλλά και ξεχωριστή εμπειρία! Παράλληλα, όλοι οι χώροι του SuperStore έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα, ενώ σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία, το έμπειρο team του Πλαισίου βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει. Με υπόγειο parking 42 θέσεων και υπαίθριο parking με δυνατότητα φιλοξενίας 22 οχημάτων, αλλά και με πολλά events που θα τρέχουν κατά καιρούς on-site, το Πλαίσιο SuperStore στο Ρέντη δε γίνεται να μην το επισκεφθείτε!

Πάρτε μια γεύση από το νέο Πλαίσιο SuperStore από το video που ακολουθεί… 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.