Το πιο κορυφαίο Smart Home θα το βρείτε στο Πλαίσιο Super Store!

0

To Πλαίσιο Super Store που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην περιοχή του Ρέντη (στην Πέτρου Ράλλη 99) και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για ένα απλό κατάστημα, αλλά για έναν πολυχώρο, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να μεταφέρει μια εντελώς διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία πώλησης στον καταναλωτή που έχει σαν στόχο να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις του και να τον βοηθήσει στην τελική επιλογή του. Μέσα στο Πλαίσιο Super Store υπάρχουν πολλά Experience Points, τα οποία σας επιτρέπουν να πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες της κάθε προϊοντικής κατηγορίας.

Στα 5.000 τ.μ. του καταστήματος σίγουρα θα ανακαλύψετε πολλούς λόγους για να δοκιμάσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία που χαρίζει το ειδικά διαμορφωμένο spot που προσομοιώνει ένα πλήρως λειτουργικό Smart Home! Εάν πάντοτε θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα τη μορφή που έχει το σπίτι του μέλλοντος και να δείτε στην πράξη τι σημαίνει να παίζεις με τον φωτισμό ή να ενεργοποιείς το air-condition, την καφετιέρα ή τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού με μερικά αγγίγματα στο smartphone σας ή δίνοντας μια σειρά από φωνητικές εντολές στην εικονική βοηθό Alexa, τότε αναμφίβολα, το Smart Home του Πλαίσιο Super Store είναι το πιο hot «place-to-be»!

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, καθώς εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε το video που ακολουθεί και να ταξιδέψετε μαζί μας σε έναν κόσμο που όλες οι συσκευές του σπιτιού είναι όλες διασυνδεδεμένες μεταξύ τους! Όπως θα διαπιστώσετε το «μέλλον» βρίσκεται ήδη στο σήμερα… 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.