Τολμηρά ρίσκα για την τέλεια διακόσμηση του σπιτιού

0

Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στον χώρο μας αλλά καταλήγουν να κάνουν ελάχιστη αλλαγή. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί δεν παίρνουμε αρκετά ή μεγάλα ρίσκα! Πρέπει να αρχίσουμε λίγο να πειραματιζόμαστε και τότε θα βρούμε ακριβώς τι ταιριάζει στον χώρο μας ώστε να πετύχουμε την τέλεια διακόσμηση.  

Να ενσωματώσετε στο χώρο ένα έπιπλο σε έντονο χρώμα

Βλέπετε έναν σμαραγδί καναπέ και σκέφτεστε αυτομάτως ότι δεν θα ταίριαζε με τίποτα στο σπίτι σας. Και όμως. Το μεγάλο μυστικό για να ενσωματώσετε ένα τέτοιο κομμάτι στον χώρο σας είναι να προσθέσετε μερικές μικρές χρωματικές λεπτομέρειες που θα ταιριάξουν τέλεια με το έπιπλο αυτό.

Π.χ. στην παρακάτω φωτογραφία προσέξτε πως οι μικρές πινελιές του πράσινου στο σαλόνι κάνουν τον έντονο αυτόν καναπέ να ταιριάζει τόσο πολύ.

Δεν έχει σταματημό η προσθήκη χρώματος στο σπίτι

Από την στιγμή που πάρετε το ρίσκο να βάλετε χρώμα στο σπίτι, όσο και να συνεχίσετε δεν θα σταματήσει να είναι υπέροχο το τολμηρό αποτέλεσμα. Ειδικά εάν ακολουθήσετε κάποιο μοτίβο, π.χ. διακόσμηση στο ύφος της pop κουλτούρας, δεν θα αποτύχετε με τίποτα.

ρίσκα

ρίσκα

Δεν χρειάζεται να φοβάστε τις ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστια τάση και όχι αδίκως. Η ποιότητα κατασκευή τους έχει βελτιωθεί αισθητά με αποτέλεσμα μία καλή ταπετσαρία να διαρκέσει χρόνια στον τοίχο. Επίσης, υπάρχει πλέον τεράστια ποικιλία ώστε να βρούμε ακριβώς την ταπετσαρία που θα μας κάνει να χαμογελάμε όταν μπαίνουμε στον χώρο.

ρίσκα

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.