Τρίγωνο Αυτοκινήτου – Φακός – Powerbank 3xLED

0

Μια ατυχία στο δρόμο είναι, συχνά, αναπόφευκτη και λίγο – πολύ έχει συμβεί σε όλους μας. Είτε πρόκειται για μηχανική βλάβη, είτε για ατύχημα, ανεξάρτητα από το αν είστε με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, υπάρχουν κάποια βασικά αξεσουάρ που οπωσδήποτε πρέπει να έχετε μαζί σας.

Ένα από αυτά είναι και το τρίγωνο, ώστε οι ερχόμενοι οδηγοί να ενημερώνονται εγκαίρως για την παρουσία σας και να αποφύγετε τα χειρότερα!

Το τρίγωνο που θα βρείτε στη γκάμα της Smart Electronics, όμως, δεν είναι ένα απλό τρίγωνο… είναι ένα απίστευτο multi-gadget με απίστευτες δυνατότητες που θα σας χρησιμεύσει σε πολλές περισσότερες περιπτώσεις απ’ότι ένα απλό τρίγωνο και μάλιστα με τιμή μόλις 13,90€ !!!

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, έχει μικρό μέγεθος αλλά είναι ορατό από… χιλιόμετρα! Αυτό καθώς στο εμπρός μέρος του διαθέτει πολλά, ισχυρά, κόκκινα LEDs σε σχήμα τριγώνου, τα οποία ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού και τροφοδοτούνται από την ενσωματωμένη μπαταρία του τριγώνου.

Μάλιστα, το φως τους μπορεί να γίνει και παλλόμενο με ακόμη ένα πάτημα του κουμπιού, ώστε να σας προσέξει ακόμα και ο πλέον αφηρημένος οδηγός που πλησιάζει!

Οι δυνατότητές του, όμως, δε σταματούν εδώ, όπως θα δείτε και στο video που ετοιμάσαμε για εσάς.

Στο κέντρο του τριγώνου υπάρχει μια συστοιχία από πανίσχυρα, λευκά LED που συνδυαστικά το μετατρέπουν σε ένα φοβερό φακό, για να κάνετε τη… νύχτα, μέρα!

Μπορεί να σας χρησιμεύσει σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος αλλά και γενικότερα οπουδήποτε, το βράδυ π.χ. στη νυχτερινή εξόρμηση στην παραλία. Στο εξοχικό, στο camping, στη θάλασσα, στο βουνό, παντού! Ο φακός έχει 2 «σκάλες» έντασης, μια ισχυρή και μια μεσαία για εξοικονόμηση ενέργειας.

Φυσικά, το τρίγωνο έχει πτυσσόμενο στήριγμα ώστε να στέκεται όρθιο στο δρόμο και να είναι ορατό και από τους πίσω.

Η ενσωματωμένη μπαταρία του προσφέρει πολλές ώρες φωτισμού ενώ επαναφορτίζεται μέσω μιας κοινής θύρας microUSB, από το φορτιστή του κινητού σας ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Μπορεί, όμως, να φορτιστεί και μέσω της ηλιακής ενέργειας, σε περίπτωση που ξεμείνετε από τις άλλες λύσεις, καθώς στο πίσω μέρος του τριγώνου υπάρχει ένα μικρό φωτοβολταϊκό panel!

Απαραίτητο gadget για κάθε όχημα, ενώ το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος!

Το σούπερ-τρίγωνο μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως powerbank μέσω της USB θύρας του ώστε να φορτίζετε το κινητό σας, το GPS ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή θέλετε!

Έτσι, σε συνδυασμό και με την ηλιακή φόρτισή του, μπορείτε να έχετε ενέργεια για… εβδομάδες, αρκεί να υπάρχει ήλιος στον ουρανό!

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να σας σώσει σε περίπτωση κινδύνου και να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις, δίνοντας ενέργεια στις εκδρομές και τις εξορμήσεις σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.