«Ξενοδοχείο» μέσα στη ζούγκλα – Κοιμάστε και περπατούν δίπλα σας ελέφαντες!

0

Μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε αυτό το «ξενοδοχείο» για $585 το βράδυ όπου θα κοιμάστε σε πλαστικές φούσκες, ενώ δίπλα σας θα περνούν ελέφαντες. Το πρωτότυπο αυτό «κατάλυμα» βρίσκεται στη μέση της ζούγκλας στην Βόρια Ταϊλάνδη.

 

Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τα μαγευτικά της τοπία, για την άγρια φύση που φιλοξενεί και για το τροπικό της κλίμα. Είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές για όσους θέλουν να ζήσουν νέες εμπειρίες και αγαπούν την φύση. Για αυτούς που θέλουν να δουν «σε απόσταση αναπνοής» τους μαγευτικούς ελέφαντες – σήμα κατατεθέν της Ταϊλάνδης, αυτό το πρωτότυπο «κατάλυμα» στην μέση της ζούγκλας σας επιτρέπει να κοιμηθείτε σε πλαστικές φούσκες. Ταυτόχρονα, τα θεόρατα θηλαστικά θα περνούν ήρεμα από δίπλα σας.

ξενοδοχείο ελέφαντες

Το «Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort» βρίσκεται στην Βόρια Ταϊλάνδη και προσελκύει τουρίστες από όλον τον κόσμο. Οι φούσκες αποκαλούνται «Φούσκες της Ζούγκλας» και βρίσκονται σε ένα πάρκο για ελέφαντες που έχουν διασωθεί. Είναι φτιαγμένες από ένα διάφανο πολυέστερ υλικό που επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν πεντακάθαρα έξω από τις φούσκες.

Η κάθε μία από τις φούσκες έχει διάμετρο 22 μέτρα και σε περιέχουν ένα υπέρ – διπλό πολυτελές κρεβάτι. Στον χώρο επίσης περιλαμβάνονται μπάνια και καθιστικό, εκτός των φούσκων.

ξενοδοχείο ελέφαντεςΜε την διαμονή σας προσφέρουν και ένα καλάθι με φαγητά για δείπνο, μίνι μπαρ καθώς και μπουφέ με φαγητό, καφέ και τσάι. Σας υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία με πολυτέλεια που θα σας κοστίσει 585 δολάρια το βράδυ για 2 άτομα.

ξενοδοχείο ελέφαντες

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι ελέφαντες που ζουν στο πάρκο έχουν σωθεί από δρόμους της Ταϊλάνδης και ανέρχονται περίπου στους 60.

ξενοδοχείο ελέφαντες

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.