Ζεστασιά είναι…να φτιάχνεις το τέλειο κλίμα για αυτούς που αγαπάς!

0

Κάθε χρόνο, όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του χειμώνα, αναζητούμε τους ιδανικούς τρόπους για να κρατήσουμε τον χώρο μας ζεστό και φιλόξενο, κόντρα στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής. Ο νέος Κατάλογος Θέρμανσης των Praktiker, σύμμαχος σε αυτή μας την προσπάθεια, διαθέτει έξυπνες λύσεις και χρηστικές προτάσεις για να ζεσταθούμε αποτελεσματικά και οικονομικά, δημιουργώντας παράλληλα το τέλειο κλίμα για αυτούς που αγαπάμε!

Το τέλειο «κλίμα» είναι στο χέρι μας, αφού μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μεγάλη ποικιλία από προϊόντα θέρμανσης. Συσκευές θέρμανσης, σόμπες, αφυγραντήρες για την καταπολέμηση της υγρασίας, μονωτικά υλικά, ευρεία γκάμα χαλιών για θαλπωρή και χρώμα στον χώρο μας, λευκά είδη, καθώς και πολλές άλλες λύσεις, σε εργαλεία και αξεσουάρ θέρμανσης είναι όλα όσα θα ανακαλύψουμε με μια επίσκεψη στα 15 καταστήματα Praktiker αλλά και το e-shop: praktiker.gr. Ο νέος Κατάλογος διαθέτει όσα θα χρειαστούμε, αλλά και πρακτικές συμβουλές, προτάσεις & υπηρεσίες, για να ζεστάνουμε το σπίτι και την ατμόσφαιρα των χώρων μας:

o Διευρυμένη γκάμα σε Αφυγραντήρες & εξοπλισμό αφύγρανσης και μόνωσης

o Λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης με Αερόθερμα και Κονβέκτορες, Θερμοπομπούς, Θερμαντικά πάνελ και καλοριφέρ λαδιού

o Σόμπες Υγραερίου με δώρο ρυθμιστή και φιάλη 5kg από την Coral Gas, Σόμπες Pellet, Ξύλου & Εξωτερικού χώρου

o Θερμάστρες Αλογόνου, Χαλαζία & Κηροζίνης

o Ποικιλία σε Κλιματιστικά

o Πλήρη σειρά χαλιών, καθώς και ηλεκτρικές κουβέρτες

o Επιλογές σε Καύσιμη Ύλη

o Χρήσιμα Αξεσουάρ Θέρμανσης, όπως σκούπες στάχτης, καλύμματα για το τζάκι κ.α.

o Αλυσοπρίονα βενζίνης & ηλεκτρικά, αλλά και λοιπά Αξεσουάρ για τους πιο δραστήριους

Επισκέψου σήμερα τα καταστήματα ή το praktiker.gr, ενημερώσου για τις τρέχουσες προσφορές και απόλαυσε δωρεάν μεταφορά με αγορές άνω των €199, 24 άτοκες δόσεις από €50, καθώς και όλες τις έξυπνες και οικονομικές λύσεις θέρμανσης που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.