Δημιούργησε το μπάνιο των ονείρων σου με αυτά τα απλά tips!

0

Το μπάνιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο δίνουμε την λιγότερη σημασία. Και πόσο λάθος κάνουμε, αλήθεια! Γιατί το μπάνιο λέει πολλά για ένα σπίτι και είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Kαι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην NEF-NEF! Για αυτό και βρήκαμε όλα εκείνα τα εύκολα tips για να  ανανεώσεις το μπάνιο σου στη στιγμή, εύκολα και γρήγορα!

1. Διάλεξε την χρωματική σου παλέτα

1
Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή σε οποιοδήποτε χώρο πρέπει πρώτα να αποφασίσεις σε τι χρωματικούς τόνους θα παίξεις.

2

2. Τύλιξε τις πετσέτες σου

Είναι ένα πολύ εύκολο κόλπο και ένα που μοιάζει μηδαμινό, αλλά είναι εκείνο που θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Οι τυλιγμένες σε ρολά πετσέτες που συναντάμε σε ξενοδοχεία και ξενώνες, θα κάνουν το μπάνιο σου να μοιάζει πιο πολυτελές και πιο προσεγμένο. Τοποθέτησε μερικές λευκές τυλιγμένες πετσέτες σε ένα καλαθάκι και έτοιμη!

3

3. Κάνε μια παιδική γωνία

Ναι, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο! Το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιάξεις έναν χώρο όπου τα  παιδιά θα τον νιώθουν σαν δικό τους και αυτό μπορείς να το πετύχεις με χρωματιστές πετσετούλες, σε παιχνιδιάρικο τόνο!

nef

4. Εκείνος και εσύ

Ισχύει ό,τι και για τα παιδιά. Είπαμε εξάλλου, πώς το μπάνιο δεν θα είναι πλέον το βαρετό δωμάτιο του σπιτιού! Έτσι, δεν έχεις παρά να φτιάξεις και εσύ με τον σύντροφό σου την δικιά σας γωνία, με πετσέτες Mrs. and Mr!

8

5. Μπουρνούζι απαραιτήτως!

Νοείται μπάνιο χωρίς μπουρνούζι; ΠΟΤΕ! Έτσι, πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχεις το μπουρνούζι σου κρεμασμένο στο μπάνιο, έτσι ώστε αμέσως μετά το ντουζ σου να νιώθεις άνεση και ζεστασιά!

download (2)

6. Μην ξεχάσεις τα κρόσια

Κάθε διακοσμητής τονίζει πως τα διακριτικά κρόσια, δίνουν στον χώρο απαλότητα και «ζέστη», κάνοντάς τον αυτόματα πιο οικείο και άνετο. Έτσι, δεν έχεις παρά να επιλέξεις πετσέτες σε γήινα χρώματα και με κρόσια!

5

7. Οι πετσέτες να είναι NEF-NEF!

Ναι, είναι το πιο βασικό! Σε όλα τα χρώματα και συνδυασμούς, η collection 2017-2018 εγγυάται πώς το μπάνιο θα γίνει το αγαπημένο μας δωμάτιο, ακόμη και για τα παιδιά, και δεν θα… ξεκολλάμε από την ζεστασιά και την άνεση που μας προσφέρει!

6

Και αν θέλεις να απολαύσεις όλη την γκάμα των προϊόντων της NEF-NEF για όλο το σπίτι, μπορείς να κάνεις κλικ EΔΩ και να… απολαύσεις το σπίτι όπως θα έπρεπε να είναι!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.