«5 + 1 λόγοι που η Bianca της Candy θα γίνει η… καλύτερη σού “φίλη”!»

0

Πάνε πολλά χρόνια από τότε που τα πλυντήρια αποτελούσαν απλοϊκές ογκώδεις οικιακές συσκευές, οι οποίες δεν είχαν άλλη χρησιμότητα από το να πλένουν απλώς τα ρούχα. Πλέον, η ύπαρξη της κατάλληλης υψηλής τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της φιλοσοφίας του Internet of Things, έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα σε όλες τις οικιακές συσκευές, βελτιστοποιώντας στο maximum την εμπειρία χρήσης που προσφέρουν. Ξεχάστε τις εποχές που το μόνο που άκουγες ήταν ο θόρυβος από τον κάδο του πλυντηρίου, καθώς τώρα στη σημερινή εποχή τα σύγχρονα πλυντήρια όχι μόνο έχουν ελαχιστοποιήσει τα επίπεδα θορύβου, αλλά παράλληλα διαθέτουν μία σειρά από ανεπτυγμένες “smart” λειτουργίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πιο ποιοτική!

H Candy βέβαια, μία εταιρεία που έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στον κόσμο των οικιακών συσκευών, πρόσφατα προχώρησε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο, με την παρουσίαση… της Bianca ενός πλυντηρίου που σού δίνει τη δυνατότητα να… «μιλήσεις» μαζί του! Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αποκύημα της επιστημονικής φαντασίας ή κάποιο μελλοντικό concept, καθώς το μέλλον έχει ήδη έρθει στο «σήμερα», με την Bianca να αποτελεί την πρώτη συσκευή του είδους της που αναπτύσσει την αμφίδρομη επικοινωνία με τον χρήστη της! Η Bianca είναι βέβαιο ότι φέρνει την επανάσταση στις οικιακές συσκευές και παρακάτω αναλύουμε 5 + 1 λόγους που θα γίνει… η καλύτερη σού «φίλη»! 

#ΛΟΓΟΣ 1ος

Είναι ομιλητική και κάνεις μαζί της διάλογο!

Η Bianca είναι γυναίκα και όπως αντιλαμβάνεστε, της αρέσει να μιλάει και να επικοινωνεί μαζί σου (ενώ το καλό είναι ότι δεν… φλυαρεί ποτέ)! Η επαναστατική λειτουργία: “Talking Bianca” που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη της Google, σου επιτρέπει να συνομιλήσεις μαζί της και μέσω μίας απλής διαδικασίας που στηρίζεται στον διάλογο, να της απαντήσεις για το πώς θες να πλύνει τα ρούχα σου! Όμως όπως η καλύτερη σου φίλη (ή η μαμά σου), θα σου έδινε συμβουλές για τους λεκέδες στα ρούχα σου, η Bianca σού δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα πρέπει να τα καθαρίσεις. Η λειτουργία Talking Bianca εξασφαλίζει πάντα τέλειο αποτέλεσμα πλύσης, προσφέροντας υπερπολύτιμες συμβουλές που σου εξασφαλίζουν και χρόνο, αλλά και χρήμα!

#ΛΟΓΟΣ 2ος

Έχει… μνήμη!

Όλες οι θηλυκές υπάρξεις είναι γνωστό ότι δεν ξεχνούν εύκολα και η Bianca, όντας μία κομψή και φινετσάτη κυρία, δεν θα μπορούσε παρά να θυμάται τι ακριβώς τις είχες ζητήσει, καθώς δείχνει να κρατάει στη μνήμη της όλες τις προτιμήσεις σου!

#ΛΟΓΟΣ 3ος

Της αρέσει η τεχνολογία!

H Bianca είναι ένα «κορίτσι» που λατρεύει την τεχνολογία και αυτό είναι και το στοιχείο που την καθιστά ξεχωριστή! Ενσωματώνοντας την τεχνολογία Zoom μπορεί να ολοκληρώσει την πλύση σε όλα τα υφάσματα ξεχωριστά, με το ειδικά μελετημένο εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού να ψεκάζει απορρυπαντικό κατευθείαν στην καρδιά των ρούχων, πραγματοποιώντας μία πλήρη πλύση σε λιγότερο από 1 ώρα! Και δεν σταματάει εκεί, καθώς το σύστημα ατμού που διαθέτει και μπορεί να ενεργοποιηθεί στο τέλος της πλύσης, ή ως μεμονωμένο πρόγραμμα φρεσκαρίσματος (μόνο στο πλυντήριο-στεγνωτήριο), καθαρίζει τέλεια, σε βάθος και να μειώνει τις ζάρες κατά 80%, για εύκολο σιδέρωμα.

#ΛΟΓΟΣ 4ος

Αγαπάει την απλότητα!

Η Bianca λειτουργεί σε συνεργασία με την ειδική εφαρμογή για smartphones και tablets Candy simply-Fi, εκτός από την ασύρματη επικοινωνία, σου δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείς  μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά προγράμματα πλύσης, ενδείξεις κατανάλωσης όπως και ειδοποιήσεις για την καλύτερη συντήρηση της. Παράλληλα, το touch-screen smart ring panel με κλήση 11 μοιρών, σού επιτρέπει με απλές κινήσεις να προσαρμόσεις την Bianca στις δικές σου ανάγκες.

 

#ΛΟΓΟΣ 5ος

Είναι αθόρυβη και λατρεύει την οικονομία!

H Bianca βασιζόμενη στην τεχνολογία inverter ξεχωρίζει για την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση (Α+++ -40%) και επίσης είναι πραγματικά… αθόρυβη, για αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας ζαλίσει ποτέ!

#ΛΟΓΟΣ 6ος

Είναι απλώς… ακαταμάχητη!

Όπως μία Ιταλίδα κυρία έτσι και η Bianca είναι φινετσάτη και σούπερ κομψή, ταιριάζοντας σε κάθε χώρο στο σπίτι σου, καθώς το μοναδικό design της συνενώνει με άψογο τρόπο: το elegant με τις φουτουριστικές σχεδιαστικές γραμμές!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.