Η τέλεια λύση για πρωινό, μεσημεριανό, brunch ακόμα και βραδινό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Υλικά
- 12 μεγάλα αυγά χτυπημένα
- 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
- 2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένο
- 6 φέτες μπέικον μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Λαδώνουμε ένα ταψάκι για muffins και απλώνουμε τα 2/3 της γέμισης σε κάθε θήκη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό. Αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.