Το σαλόνι των ονείρων σας με την σφραγίδα του IKEA!

0

Καθιστικό ή σαλόνι; Όπως και αν το αποκαλείς αυτό το δωμάτιο έχει έναν κύριο σκοπό. Να είναι ο πιο άνετος χώρος μέσα στο σπίτι σου. Να είναι ο χώρος που δημιουργείς μουσική, κάνεις γιόγκα, διαβάζεις τα παιδιά, τσακώνεσαι ή ερωτεύεσαι! Εδώ μπορείς να βρεις απίθανες ιδέες για το σαλόνι που θα σε βοηθήσουν να το μετατρέψουν στον χώρο των ονείρων σου ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό που διαθέτεις.

Είτε αναζητάς έμπνευση για να αναδιαμορφώσεις πλήρως τον χώρο είτε θέλεις μικρές πινελιές ανανέωσης με τη βοήθεια των ειδικά διαμορφωμένων χώρων μπορείς να επιλέξεις τον τέλειο καναπέ ή τα πιο απίθανα διακοσμητικά για το σπίτι σας. Θα εντυπωσιαστείς από τα ράφια, τις έξυπνες ιδέες αποθήκευσης, τα χαλιά, τα μαξιλάρια και άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σου.
Ακόμα και αν έχετε έναν μικρό χώρο για να δημιουργήσετε το σαλόνι σας, επιλέξτε το αγαπημένο σας στυλ και προσπαθήστε να προσαρμόσετε τα έπιπλα σύμφωνα με τα τετραγωνικά που έχετε στη διάθεση σας ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία.

Λοιπόν τι περιμένετε; Ξεφυλλίστε τον κατάλογο σήμερα και ετοιμαστείτε για το σαλόνι των ονείρων σας. Άλλωστε ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2018, είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή για smartphone ή tablet, και είναι διαθέσιμη για iOS και Android. Ξεφυλλίστε λοιπόν κι εσείς το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2018 και ζήστε μια φρέσκια και πολύχρωμη εμπειρία! Βρείτε έμπνευση για να δημιουργήστε το σπίτι που θα είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει 24 ώρες το 24ωρο και θα απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.