Ανακαλύψτε τον πανέμορφο κόσμο των χρωμάτων με τις συλλογές GROHE και δημιουργήστε ένα μπάνιο που ξεχωρίζει!

0

Το μπάνιο είναι ένας προσωπικός χώρος, όπου αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, την ψυχική και σωματική μας ηρεμία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο σχεδιασμός του πρέπει να ταιριάζει με τις ανάγκες και το μοναδικό στυλ του καθενός. Η GROHE, κορυφαία παγκόσμια εταιρεία για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, στη συλλογή της «GROHE Colors» προσφέρει ποικιλία χρωματικών επιλογών, που σε συνδυασμό με τον διαχρονικό χαρακτήρα και την ποιότητα των πρώτων υλών, καλύπτουν κάθε ανάγκη και γούστο.

Σε αποχρώσεις όπως SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset και Hard Graphite, τα προϊόντα μπάνιου της GROHE, από μπαταρίες μέχρι συστήματα ντους, θερμοστάτες και άλλα αξεσουάρ, θα προσδώσουν κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια στο μπάνιο σας, αφού η GROHE δίνει έμφαση στο προσεγμένο design και την ανθεκτικότητα των επιφανειών της ώστε να αντέξουν στον χρόνο. Γι’ αυτόν τον λόγο, βασίζεται στην τεχνολογία PVD (φυσική εναπόθεση ατμών), που προέρχεται από τη βιομηχανία της αεροδιαστημικής. Το PVD φινίρισμα είναι τρεις φορές πιο σκληρό και δέκα φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το γαλβανισμένο φινίρισμα, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων.

Το Phantom Black, το νέο χρώμα στο οποίο διατίθεται το Professional portfolio, ενισχύει ακόμη περισσότερο την εκλεπτυσμένη εμφάνισή των προϊόντων της, ενώ χάρη στην τεχνική επίστρωσης βερνικιού, όλα τα προϊόντα GROHΕ Phantom Black είναι ακόμη πιο ανθεκτικά στο ξεθώριασμα, τις γρατζουνιές και τις δαχτυλιές και χρειάζονται λιγότερο καθαρισμό.

«Παρατηρούμε ότι οι καταναλωτές εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με το design. Αναζητούν λύσεις μπάνιου που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους όχι μόνο από άποψη λειτουργικότητας, αλλά και εμφάνισης. Με τη συλλογή GROHE Colors, καθώς και το νέο χρώμα Phantom Black για τα Professional προϊόντα μας, δίνουμε στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες τη δυνατότητα για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερα», λέει ο Benjamin Kraus, Leader Categories της LIXIL EMENA.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας στην ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X.

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook και Instagram και την ιστοσελίδα grohe.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: VALUECOM, Αγγελική Παπαχρήστου angeliki_papachristou@valuecom.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.