Ανεμιστηράκι microUSB για κινητά & tablets

0

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Επειδή το καλοκαίρι στην Ελλάδα διαρκεί συνήθως… παραπάνω από τις ημερομηνίες του, είναι πάντα απαραίτητο ένα σύστημα «εξισορρόπησης» της ζέστης. Το δε aircondition δεν είναι μονίμως παρόν, ούτε επιθυμητό από όλους όσους βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Έτσι η καλύτερη λύση παραμένει πάντα ο ανεμιστήρας. Ακόμα καλύτερα όμως, είναι όταν ο ανεμιστήρας κάνει focus σ’εσάς μόνο, ώστε και πάλι να μην ενοχλείτε τους γύρω σας. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο προϊόν που σας προτείνουμε εδώ, και θα το ερωτευθείτε αμέσως.

Είναι ένα πραγματικά μικροσκοπικό ανεμιστηράκι, που δεν απαιτεί καθόλου μπαταρίες για τη χρήση του, και μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 7,90€ !!!

Το μόνο που έχει είναι ένα βύσμα microUSB, που το βοηθάει να αντελεί ενέργεια από την αντίστοιχη θύρα του κινητού ή του tablet σας! Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, να έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση παροχής ενέργειας από τη θύρα της συσκευής σας.

Διαπιστώστε και μόνοι σας, στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο απλή και πρακτική είναι η χρήση του!

Είναι ένα μικρό και ιδιαίτερα ελαφρύ gadget που καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία της συσκευής σας. Ο μηχανισμός του, αν και compact, είναι αρκετά ισχυρός για να σας δροσίσει ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως οι χώροι αναμονής του Μετρό. Ο έλικας είναι αφαιρούμενος, κάνοντας έτσι πανεύκολη την αντικατάσταση του ή τη συντήρηση του μηχανισμού. Επίσης, αν το συνδέσετε σε tablet, μπορείτε να εργαστείτε άνετα ακόμα και στο γραφείο σας, καθώς ο θόρυβος που παράγει είναι αμελητέος.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και πείτε αντίο στη ζέστη, για όλες τις μέρες του χρόνου!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 7,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.