Η «Lucy» παίρνει την ηλιακή ενέργεια και φωτίζει το σπίτι σας!

0

Κλείστε τα φώτα και βάλτε σε λειτουργία την Lucy αφού αυτή θα φροντίσει να γεμίσει με φως το σπίτι σας. Η Ιταλική Solenica μας παρουσιάζει την… σφαιρική, φωτεινή της λύση και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.
Η Lucy είναι ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού, εντελώς φυσικό, αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την στρέψετε προς το μέρος όπου πέφτει έστω ελάχιστος ήλιος και εκείνη κάνει αυτόματα τις απαραίτητες κινήσεις/ρυθμίσεις με τον ειδικό της «αλγόριθμο», αντανακλώντας το φως σαν ένας έξυπνος καθρέφτης στο χώρο! Τοποθετείται εσωτερικά ή εξωτερικά, μεταφέρεται εύκολα, λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια και δεν χρειάζεται καλώδια. Ναι, ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Πως οι λάμπες σας κινδυνεύουν να βγουν άμεσα σε αχρηστία!

Η υπόσχεση της Lucy να γεμίσει τα δωμάτιά μας με φυσικό φως ακόμα και τις μουντές ημέρες του χειμώνα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο στο Indiegogo που έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα το project με μεγάλο ενθουσιασμό. Αφού ολοκληρωθεί η crowdfunding καμπάνια της Lucy, προφανώς επιτυχημένα αφού έχει φτάσει ήδη στο 300% του στόχου της, θα βγει στην αγορά και αναμένεται να κοστίζει 299 δολάρια. Όσοι ενδιαφέρονται για την early bird προσφορά, εδώ η τιμή πέφτει στα 199! Σπεύστε γιατί προβλέπουμε να γίνεται ανάρπαστη!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.