Η άνοιξη πλησιάζει… προετοιμάστε τα φυτά σας!

0

Η καλοκαιρία συνεχίζεται και ο Φλεβάρης σχεδόν τελείωσε… έτσι, περνάμε το κατώφλι της άνοιξης! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε την οργάνωση για τα φυτά εξωτερικού χώρου μας, αλλά και του εσωτερικού!

Ωστόσο, ένας κίνδυνος που εγκυμονεί αυτή την περίοδο, είναι και του απότομου ψύχους. Ο καιρός κάνει… τερτίπια συχνά στη χώρα μας και οι 20 βαθμοί Κελσίου μετατρέπονται εύκολα σε… 5 βαθμούς, μέσα σε λίγες ώρες! Έτσι, πρέπει να μπορούμε εύκολα να προστατεύσουμε τα ευπαθή φυτά μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε το ιδανικό πότισμά τους ανάλογα με τις συνθήκες.

lechuza 5

Η Lechuza, όμως πάντα, δίνει τη λύση στα προβλήματα αυτά! Οι γλάστρες της είναι ελαφριές και μεταφέρονται πανεύκολα από το μπαλκόνι στο… σαλόνι, ενώ ακόμη και οι μεγαλύτερες και βαρύτερες ζαρντινιέρες, όπως η Balconera, έχουν ειδικό σύστημα στήριξης ώστε να τις ξεκρεμάτε πανεύκολα και να μεταφέρονται μέσα στο σπίτι!

lechuza 4

Επίσης, χάρη στο πασίγνωστο, πλέον, σύστημα αυτοποτισμού όλων των Lechuza, είτε βρέχει, είτε έχει ζέστη και ήλιο, απλά γεμίζετε το ειδικό δοχείο κάθε λίγες μέρες και το φυτό σας παραλαμβάνει ακριβώς την ποσοότητα που του χρειάζεται, χωρίς υπερβολές!

lechuza

Και επειδή τα φυτά, εκτός από ευωδιαστά είναι και πανέμορφα, προσθέτουν πόντους στην αισθητική του σπιτιού σας. Έτσι, μπορείτε να διαλέξετε ένα ή περισσότερα από τα πολλά διαφορετικά χρώματα των γλαστρών της Lechuza ώστε να ταιριάξει με τους τοίχους σας, ή με το χρώμα των λουλουδιών σας!

lechuza 2

Γνωρίστε τη γκάμα της Lechuza και δοκιμάστε το σύστημα αυτοποτισμού σε ένα μικρό φυτό… θα εντυπωσιαστείτε!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.