Απόκτησε μια LG OLED TV και αναβάθμισε τον ήχο σου με ένα μοναδικό δώρο!

0

Η LG Electronics Ελλάς δίνει στους καταναλωτές της τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία LG OLED από τον καναπέ τους, με ένα μοναδικό δώρο! Η προωθητική ενέργεια ξεκινά σήμερα, 18 Μαρτίου, και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου[1], και οι φίλοι της LG μπορούν να ανακαλύψουν το πλήθος των προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρει η OLED TV, λαμβάνοντας ένα μοναδικό δώρο.

Έτσι μόνο για λίγες ημέρες, με την αγορά επιλεγμένων μοντέλων OLED TV, ο καταναλωτής θα πάρει δώρο ένα LG TONE Free FP5 ή FP5W. Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: OLED48A16LA, OLED48C14LB και OLED48C15LA.

Αντίστοιχα, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μια OLED TV από τα παρακάτω μοντέλα: OLED55A16LA, OLED55B16LA, OLED55C14LB, OLED55C15LA, OLED55G16LA, OLED65A16LA, OLED65B16LA θα πάρουν δώρο τα LG TONE Free FP8 ή FP8W.

H OLED TV, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, παράγει το απόλυτο μαύρο, μοναδικές αντιθέσεις αποδίδοντας ένα αποτέλεσμα που ‘τραβάει’ τα βλέμματα και αποτυπώνει πιστά το αρχικό όραμα του καλλιτέχνη. Παράλληλα, ενσωματώνει το Dolby Vision IQ™που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround ολοκληρώνοντας την εμπειρία θέασης του καταναλωτή. Επιπλέον, οι επαναστατικοί επεξεργαστές  α7 Gen4 ΑΙ 4K και α9 Gen4 AI 4K χρησιμοποιούν αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτίωση του περιεχομένου, κάνοντας την τηλεοπτική εμπειρία πανεύκολη και σχεδόν αυτόματη!

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία LG ThinQ AI που αναγνωρίζει φωνητικές εντολές[2] στα Ελληνικά, οι χρήστες μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή τους.

Τα LG TONE Free FP5 και FP8 είναι το απόλυτο must have για έναν κρυστάλλινο και καθαρό ήχο, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας ενώ συνδυάζουν το μοναδικό σχεδιασμό με τις έξυπνες λειτουργίες. Διαθέτουν μια εξαιρετικά προηγμένη λειτουργία, το Active Noise Cancellation[3], που μπλοκάρει αποτελεσματικά τους εξωτερικούς ήχους καθώς η βελτιωμένη μονάδα οδηγού μπορεί να ανιχνεύει και να ακυρώνει τον θόρυβο, για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής ακουστικής εμπειρίας υψηλής πιστότητας. Είναι ανθεκτικά στο νερό, με βαθμό προστασίας IPX4[4] που σημαίνει αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα για σκληρές προπονήσεις ενώ μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα με υπολογιστές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Με ταχεία φόρτιση 5 λεπτών[5], τα LG TONE Free FP5 θα σας χαρίσουν απολαυστικές προπονήσεις, ευχάριστες συζητήσεις, πολλές τηλεδιασκέψεις και 22 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση, 8 ώρες με τα ακουστικά και 16 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης[6] ενώ τα LG TONE Free FP8 παρέχουν 24 ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση, 10 ώρες με τα ακουστικά και 14 ώρες επιπλέον από τη θήκη φόρτισης[7].

Επιπλέον, με το 3D Sound Stage, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε ενώ μέσα από την εφαρμογή TONE Free, μπορείτε να ρυθμίζετε τις λειτουργίες του παιχνιδιού σας για εξατομικευμένες προτιμήσεις. Χάρη στην τεχνολογία HSP της TMMeridian που προσομοιώνει την εμπειρία της ακρόασης, τα LG TONE Free θα σας προσφέρουν πραγματικά καθαρό ήχο που διαχέεται σε όλο το χώρο. Τα ακουστικά LG TONE Free έχουν διάταξη τριών μικροφώνων με σκοπό τη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος και την καθαρή ακρόαση. Οι συνομιλίες μοιάζουν πιο φυσικές, δυνατές και καθαρές[8]. Ενώ, εάν σας νοιάζει η υγιεινή, τα LG TONE Free FP8 είναι η ιδανική επιλογή γιατί το UVnano θα εξουδετερώσει το 99,9% των βακτηριδίων των ακουστικών σας, σε 5 λεπτά, μόλις τα τοποθετήσετε στη θήκη για να τα φορτίσετε[9].

Όποια επιλογή κι’ αν κάνετε, η LG σας χαρίζει μοναδικά δώρα που θα σας συντροφεύουν στην καθημερινότητά σας με κάθε τρόπο.

*********

[1] ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων

[2] Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών. 

[3] Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου Περιβάλλοντος (ANC): Με τον αποκλεισμό του θορύβου στο παρασκήνιο, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μας διευκολύνουν την εργασία ή τη χαλάρωση, χωρίς εξωτερικούς περισπασμούς

[4] Βαθμός προστασίας IPX4 που σημαίνει αντοχή στα πιτσιλίσματα νερού από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

[5] Φορτίστε τη βάση για 5 λεπτά (με τα ακουστικά στο εσωτερικό) και απολαύστε 1 ώρα αναπαραγωγής μουσικής.

[6] Τυπική διάρκεια αναπαραγωγής κατά την ακρόαση μουσικής. Όταν η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη, οι μπαταρίες των ακουστικών και η μπαταρία της βάσης διαρκούν 10 και 22 ώρες αντίστοιχα.

[7] Τυπική διάρκεια αναπαραγωγής κατά την ακρόαση μουσικής. Όταν η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη, οι μπαταρίες των ακουστικών και η μπαταρία της βάσης διαρκούν 7 και 14 ώρες αντίστοιχα.

[8] Το εσωτερικό μικρόφωνο ακυρώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία ANC.

[9] Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης «νανόμετρο». Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων (Εσερίχια κόλι, χρυσίζων σταφυλόκοκκος και Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας) στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Το φως LED UV είναι αόρατο και ανάβει μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι κλειστή, με τα ακουστικά στο εσωτερικό. Ο μπλε φωτισμός διάθεσης είναι μόνο για αισθητικούς λόγους και εμφανίζεται όταν το καπάκι της βάσης φόρτισης είναι ανοικτό.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.