Χρώματα – έκπληξη που δεν περιμένατε ότι θα ταιριάζουν τόσο πολύ στο μπάνιο σας

0

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μπάνια τα ίδια χρώματα: λευκό, τόνους του γκρι και του μπεζ και ενίοτε γαλάζιο ή μπλε. Έχουμε συγκεντρώσει τα χρώματα – έκπληξη που δεν περιμένατε ότι θα ταιριάζουν τόσο ωραία σε μπάνιο και θα σας εντυπωσιάσουν. Κάντε το μπάνιο σας να δείχνει πρωτότυπο χωρίς να υστερείται σε ομορφιά.

Ρομαντικό ροζ μπάνιο

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως το κατεξοχήν «κοριτσίστικο χρώμα», όμως αυτή η επιλογή είναι τόσο ωραία, που είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει και στον άντρα σας. Δεν σας φτιάχνει την διάθεση μόνο που το βλέπετε; Και σε εμάς. Bonus: Μην διστάσετε να το συνδυάσετε με patterns από λουλούδια.

Σκούρα χρώματα – Πετρόλ

Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε σκούρα χρώματα στο μπάνιο, αρκεί να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Το πετρόλ χρώμα συνεχίζει να θυμίζει μπάνιο ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μία πολύ σικ διάθεση. Μπορείτε να κάνετε το κάτω μισό του μπάνιου ανοιχτόχρωμο ή εντελώς λευκό και το πάνω μισό σκούρο πετρόλ, όπως στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Ανοιχτό ροζ 

Για μία «νότα» δροσιάς που θυμίζει έντονα την δεκαετία του 1950 όπου τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν, τολμήστε το παστέλ ροζ. Ένας εξαιρετικός τρόπος να το κάνετε δροσερό και μοντέρνο είναι να βάλετε φυτά εσωτερικού χώρου όπως μία φτέρη στις γωνίες του χώρου. Αντίστοιχα, μπορείτε να δοκιμάσετε το ανοιχτό παστέλ πορτοκαλί, ακόμη και το κίτρινο.

Μελιτζανί μωβ

Άλλο ένα από τα χρώματα – έκπληξη της λίστας μας. Το μωβ χρώμα προσδίδει έξτρα ζεστασιά στον χώρο χωρίς να τον σκοτεινιάζει. Θυμηθείτε τη συμβουλή μας, κρατήστε την ισορροπία φωτεινού – σκοτεινού με το να έχετε το μεγαλύτερο μέρος του μπάνιο σε ανοιχτόχρωμους τόνους.

Πράσινο των δέντρων

Αυτό το χρώμα ταιριάζει εξαιρετικά με σπίτια που έχουν αρκετό ξύλο εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορείτε να το προτιμήσετε για το εξοχικό σας. Συνδυάστε το με ξύλινα ράφια ή διακοσμητικά.

Κλασικό μαύρο

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το μαύρο. Ειδικά εάν είστε φαν του μινιμαλισμού, θα σας αρέσει πολύ αυτή η ιδέα. Φροντίστε και πάλι να κρατήσετε τις ισορροπίες με αρκετό λευκό και ανοιχτούς τόνους. Επίσης, το μαύρο σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε όσα χρωματιστά διακοσμητικά θέλετε στο χώρο του μπάνιου.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.