Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο πάτωμα! Γυναίκα συνδύασε την ανακαίνιση με την… εκδίκηση!

0

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκδικηθεί κανείς τους πρώην συντρόφους του. Η συγκεκριμένη κυρία είχε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να πάρει εκδίκηση από τον πρώην άντρα της, ο οποίος την απάτησε με άλλη γυναίκα. Χρησιμοποίησε τους αγαπημένους του δίσκους για να διακοσμήσει το πάτωμα της κουζίνας της.

Η βρετανή Sonia Barton ζει στο ίδιο σπίτι για 13 χρόνια. Όταν ο γάμος της διαλύθηκε αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αλλαγή στην ζωή της και να κάνει ανακαίνιση στην κουζίνα. Τα βινύλια του άντρα της έμοιαζαν ιδανική επιλογή για να καλύψει το πάτωμα της κουζίνας. Επίσης, ήταν ο τέλειος τρόπος για να πάρει εκδίκηση.

Η 47χρονη ξόδεψε συνολικά £2,500 για την ανακαίνιση της κουζίνας. Πόσο που θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο εάν δεν είχε βρει …έτοιμους δίσκους. «Την ιδέα με τα βινύλια στο πάτωμα την είχα εδώ και χρόνια αλλά ο άντρας μου δεν συμφωνούσε. Τώρα που απαλλάχθηκα από εκείνον μπόρεσα επιτέλους να το κάνω» δήλωσε η Σόνια στην The Sun.

εκδίκηση

«Με διασκεδάζει να βλέπω τα βινύλια του πρώην άντρα μου στο πάτωμα, Με κάνει να γελάω κάθε φορά που μπαίνω στην κουζίνα».

εκδίκηση

Πως ήταν η κουζίνα πριν την ανακαίνιση

εκδίκηση

Οι υπόλοιπες επεμβάσεις που έκανε η Σόνια για την ανακαίνιση της κουζίνας

εκδίκηση

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.