Διακοσμήστε το σπίτι σας με πέτρες

0

Οι μικρές πετρούλες όπου συλλέγουμε κάθε καλοκαίρι από την παραλία μπορούν να γίνουν μοναδικά diy για το σπίτι σας καθώς έχουν τις τέλειες διαστάσεις για μια ποικιλία από όμορφες δημιουργίες καθώς είναι ομαλές λόγω του νερού.

 

Γλάστρα

1

Για να φτιάξετε μια γλάστρα με τοποθετημένες μέσα πέτρες είναι ένα αρκετά εύκολο project ειδικά αν τα φυτά δεν είναι πραγματικά. Η γλάστρα θα γίνει πιο όμορφη σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί. Αλλά να θυμάστε ότι η απλότητα είναι συχνά πιο ισχυρή.

 

Σουπλά

unique-river-stone-placemats

Τώρα το τραπέζι της τραπεζαρίας γίνεται πιο όμορφο τοποθετώντας διαφορετικά σουπλά. Για να βεβαιωθείτε ότι το τραπέζι σας δεν θα έχει αργότερα γρατζουνιές από τα σουπλά είναι καλύτερο να τοποθετήσετε στο κάτω μέρος μια πλαστική επιφάνεια. Θα κολλήσετε πάνω τις πέτρες με κόλλα αλλά και μεταξύ τους ώστε να είναι σταθερό το σουπλά.

Χαλάκι εξώπορτας

Tattooed-Martha-Ocean-Stone-Bath-Mat-10

Και μπορείτε να τοποθετήσετε τις πέτρες σε μεγαλύτερη επιφάνεια ώστε να φτιάξετε ένα χαλάκι για την εξώπορτα σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που φτιάχτηκε το σουπλά.

Βάση για φωτιστικό

floor-lam-river-stone

Μια άλλη ενδιαφέρουσα χρήση για τις πέτρες  είναι η βάση μιας λάμπας. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ώστε να ομορφύνετε το φωτιστικό σας. Επιλέξτε κατά προτίμηση να τοποθετήσετε τις πέτρες από τη μεγαλύτερη στη μικρότερη και δημιουργώντας μια τρύπα στο κέντρο μπορείτε να έχετε όσο μεγάλη θέλετε τη βάση.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.