Μια περιοχή για τα παιδιά

0

Σχεδιάζοντας το σπίτι σας με έναν φανταστικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν ευτυχισμένα σε αυτό δεν γίνεται να μη μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε πως η αυλή σας μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο δημιουργικό τρόπο ώστε να φτιαχτεί μια παιδική χαρά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Συντριβάνι:

1

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι έξω και να παίζει μπουγέλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Αυτή η ιδέα λοιπόν πραγματικά θα τους ενθουσιάσει αφού θα τους γεμίσει ενέργεια.

Παραλία στο σπίτι σας:

2

Δεν είναι πάντα εφικτό να πάτε τα παιδιά σας στη παραλία ειδικά τώρα που ο καιρός χειμωνιάζει αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε την αυλή σας με θέμα παραλίας χρησιμοποιώντας μια παλιά βάρκα, ένα σωσίβιο ναυαγοσώστη και αρκετή άμμο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αναρρίχηση σε τοίχους:

3

Τα αγόρια είναι πάντα πιο τολμηρά και πιο αποφασιστικά σε τέτοιες ιδέες αλλά δεν παύει να σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνο. Παρόλα αυτά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοίχο αναρρίχησης όπου κάτω θα υπάρχει γρασίδι ώστε να μη χτυπήσουν σε περίπτωση που πέσουν.

Δεντρόσπιτο:

5

Όλοι αγαπούν και πάντα ήθελαν ένα δεντρόσπιτο βλέποντας το σε ταινίες. Τώρα το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα για τα παιδιά σας ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τη παρέα των φίλων τους.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.