Δύο πλυντήρια και δύο στεγνωτήρια σε ένα σύστημα από τη Samsung!

0

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εταιρείας στη CES 2017, η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε το όραμά της για το 2017 και ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών, που τους προσφέρει την καλύτερη εμπειρία έως τώρα. Ανάμεσα στις σημαντικές ανακοινώσεις προϊόντων περιλαμβάνεται η εντυπωσιακή νέα σειρά τηλεοράσεων QLED, το σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου FlexWash™ + FlexDry™, το πρώτο gaming laptop της Samsung, καθώς και αναβαθμίσεις του smartwatch Gear S3.

«Παρά τις προκλήσεις κάναμε μεγάλα βήματα μέσα στο 2016, κερδίζοντας μερίδιο αγοράς στις τηλεοράσεις, τις οικιακές συσκευές, τα wearables και τα smartphones», δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics America. «Με το να ακούμε τους καταναλωτές μας και με το να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά της καινοτομίας μας, προχωράμε με το όραμά μας για το μέλλον – το οποίο έχει για κινητήριο δύναμη τα συνδεδεμένα και κομψά σχεδιασμένα προϊόντα μας και υπηρεσίες, που τοποθετούν σταθερά τον καταναλωτή στο επίκεντρο».

SAMSUNG CSC

Η Samsung αποκάλυψε μία πραγματικά διαφοροποιημένη σειρά οικιακών συσκευών, για να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές.

Μεταξύ αυτών, η εταιρεία παρουσίασε το σύστημα πλυντηρίου – στεγνωτηρίου FlexWash™ + FlexDry™ για να απαντήσει στις ανάγκες των σύγχρονων πολυάσχολων οικογενειών. Το πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης FlexWash™ έχει εξοπλιστεί με χωρητικότητα 5.0 cu. ft, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του[1], για να διαχειρίζεται κανονικά ή μεγαλύτερου όγκου φορτία. Προσθέτει ένα ακόμα κυβικό μέτρο χωρητικότητας σε ξεχωριστό χώρο στο πάνω μέρος για πλύση μικρότερων φορτίων ξεχωριστά από το κύριο φορτίο. Και τα δύο πλυντήρια μπορούν να λειτουργούν ξεχωριστά ή ταυτόχρονα με διαφορετικές ρυθμίσεις.

Το FlexDry™ έχει τη δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων φορτίων πλύσης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να στεγνώνει  μερικά ευαίσθητα ρούχα στο πάνω μέρος του στεγνωτηρίου. Ιδανικό για ενδύματα, όπως αθλητικά ρούχα ή ένα μεταξωτό φουλάρι, το μοναδικό τμήμα “Delicate Rack” προσαρμόζει αυτόματα τη ζέστη, ανάλογα με το είδος υφάσματος που στεγνώνει.

Σηματοδοτώντας τη δέσμευση της εταιρείας να επενδύσει σε κατηγορίες, στις οποίες η εμπειρία της και η καινοτομία της μπορεί να εμπλουτίσει και να ενδυναμώσει τη ζωή των καταναλωτών, η Samsung παρουσίασε επίσης και τη νέα σειρά έξυπνων εντοιχισμένων οικιακών συσκευών. Στη σειρά περιλαμβάνεται ένας νέος συνδυασμός επιτοίχιου φούρνου μικροκυμάτων, το ανανεωμένο πλυντήριο πιάτων, καθώς και η αντίστοιχη σειρά premium ψυγείων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, η Samsung επίσης ανακοίνωσε το Family Hub 2.0, που αποτελεί την επόμενη γενιά του βραβευμένου ψυγείου της. Χτίζοντας περαιτέρω πάνω στο Family Hub 1.0, το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής πέρυσι, το Family Hub 2.0 επεκτείνεται από τέσσερα σε 10 μοντέλα ψυγείων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να επιλέξουν το ψυγείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σπιτιού τους. Επίσης, διαθέτει ενισχυμένη χρηστικότητα με ολοκληρωμένες έξυπνες εφαρμογές και νέους συνεργάτες σχεδίασης εφαρμογών, ώστε να βοηθήσει τις οικογένειες να μείνουν συνδεδεμένες, να διαχειρίζονται τα τρόφιμά τους και να έχουν πρόσβαση σε ακόμα πιο ψυχαγωγικές λειτουργίες στην 21.5” LED οθόνη αφής του ψυγείου. Για ακόμα περισσότερη άνεση, η προηγμένη τεχνολογία φωνής της Samsung έχει ενσωματωθεί σε πολλές εφαρμογές του Family Hub 2.0.  

[1] Βάσει διαστάσεων του προϊόντος.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.