Το έξυπνο Bluetooth φωτιστικό της Doonne δίνει μία high-tech διάσταση στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

0

Πλέον αρκετές οικιακές συσκευές έχουν έναν σαφή high-tech smart προσανατολισμό, καθώς ενσωματώνουν μία σειρά από έξυπνα features, που φέρνουν παραδοσιακές συσκευές στον 21ο αιώνα. H πρόταση της Doonne είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους λάτρεις των high-tech gadgets, καθώς πρόκειται για μία smart Bluetooth λάμπα που μπορεί να ελεγχθεί μέσω μίας επαναστατικής εφαρμογής.

Doonee (4)

Ο χρήστης της μπορεί να ρυθμίσει τον φωτισμό της λάμπας, επιλέγοντας ή αναμειγνύοντας τα 7 χρώματα που προσφέρει (συνολικά υπάρχουν 16 εκατομμύρια χρώματα) μέσω του ειδικού Doonee light app, ενώ η έκπληξη είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη της να παίξει μία σειρά από διασκεδαστικά interactive games. Το περιεχόμενο είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλές δημιουργικές δυνατότητες σε όσους αποφασίσουν να παίξουν με την λάμπα της Doonee.

Doonee (2)

Το έξυπνο αυτό βάζο υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth 4.0 (απόσταση μετάδοσης στα 10 μέτρα), διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα στα 1000mAh, πράγμα που σημαίνει ότι με μία πλήρη φόρτιση μπορεί να αντέξει για περισσότερες από 20 ώρες, ενώ διαθέτει και ένα music mode όπου μπορεί να εναλλάσσει τα χρώματα ανάλογα με την μουσική.

Doonee (1)

Την εκπληκτική αυτή high-tech λάμπα την βρήκαμε από το gearbest.com με τιμή στα 36.58 ευρώ και εάν θέλετε να δώσετε μία διαφορετική «smart» νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Χρησιμοποιείστε και το εκπτωτικό κουπόνι DOSGB!

, https://www.youtube.com/watch?v=5clQxsNyNbw

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.