Εύκαμπτη USB κάμερα κινητού σε μορφή καλωδίου

0

Ελάτε τώρα, παραδεχτείτε το… Πολλές φορές θέλατε να βρεθείτε στη θέση κάποιου high-tech ήρωα, αν όχι για τη δράση, τότε σίγουρα για τα gadgets! James Bond για τους ώριμους, MacGyver για τους παλιούς, Batman για τους νέους, Sam Fisher για τους gamers.

Μία από τις εφευρέσεις που σίγουρα όλοι θέλαμε πάντα να χρησιμοποιήσουμε ήταν η κάμερα σε σχήμα μικρού καλωδίου, που επιτρέπει την παρακολούθηση και καταγραφή ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Ξέρετε όπως ο ήρωας του έργου που βλέπει τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο ή τι υπάρχει μέσα σε ένα συρτάρι.

Αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο προϊόν της Smart Electronics, μόνο με 22,90€ !!!

Βέβαια στη -μάλλον πιο πιθανή- περίπτωση που δεν είστε κατάσκοπος, η κάμερα έχει μία πληθώρα από πρακτικές χρήσεις στην καθημερινότητα σας.

Πρώτον μπορεί να συνδεθεί τόσο σε smartphones / tablets μέσω microUSB όσο και σε υπολογιστή μέσω USB type-A, με τον ειδικό adaptor που περιλαμβάνει.

Για Windows υπάρχει το συνοδευτικό CD με τους απαραίτητους drivers, ενώ για Android μπορείτε να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή από την παρακάτω διεύθυνση:

http://ypc.oss-cn-shenzhen.aliyuncs.com/AN97-2.4.apk

Μπορείτε να δείτε τις άκρως εντυπωσιακές δυνατότητες της στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Η κάμερα ενσωματώνει 6 μικροσκοπικά αλλά ιδιαίτερα ισχυρά LED ώστε να φωτίζει αποτελεσματικά οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Η δε ικανότητα εστίασης της φτάνει μέχρι και τα 4 εκατοστά από το κοντινότερο αντικείμενο, που στην ουσία σημαίνει ότι είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Μάλιστα ένα ενσύρματο τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να τραβήξετε άμεσα και εύκολα φωτογραφίες, στη διάρκεια είτε του βίντεο ή απλά της προεπισκόπησης.

Εντυπωσιακή είναι η πιστοποίηση IP67 που διαθέτει, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και όταν βρέχεται ή βυθίζεται σε μικρή ποσότητα νερού π.χ. στον νεροχύτη.

Στη συσκευασία θα βρείτε και κάποια συνοδευτικά αξεσουάρ που «κουμπώνουν» στην κάμερα και εμπλουτίζουν τις χρήσεις της ως ένα πλήρες πολυεργαλείο.

Το mini καθρεφτάκι επεκτείνει τις γωνίες λήψεις ώστε να βλέπετε πραγματικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ο μαγνήτης και ο γάντζος, σας βοηθούν να πιάνετε μικρά αντικείμενα που έχουν πέσει σε δυσπρόσιτα σημεία.

Κάποιες ενδεικτικές χρήσεις ελέγχου είναι ο έλεγχος στο σιφόνι για σκουπίδια, στη μηχανή του αυτοκινήτου για βλάβες, σε ηλεκτρονικά κυκλώματα για κομμένες πίστες ή καμένα εξαρτήματα, και πολλά άλλα, όπως να μαζέψετε κάποια βίδα που σας έπεσε μέσα στο case του υπολογιστή ενώ κάνατε αναβάθμιση hardware.

Η δυνατότητα να βλέπετε full screen στην οθόνη του Android smartphone σας το τι γίνεται σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι εντυπωσιακή και φυσικά εντελώς φορητή. Για την ώρα δεν υπάρχει adaptor, εφαρμογή και δυνατότητα σύνδεσης με iPhone / iPad.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και ξεχάστε πως ήταν η καθημερινότητα σας πριν από την εμπειρία σας με αυτό το gadget!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 22,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.