Επτά πράγματα που δε πρέπει να αποθηκεύεις στο μπάνιο!

0
Εμφάνιση 1 από 2

Το μπάνιο είναι ένας χώρος στον οποίο συνηθίζεις να αποθηκεύσεις πράγματα τα οποία ναι μεν σου είναι χρήσιμα από την άλλη όμως χωρίς να το καταλαβαίνεις τα καταστρέφεις αποθηκεύοντας τα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Τα ίδια πράγματα μπορούν να τοποθετηθούν σε κουτιά στο υπνοδωμάτιο ή στη κουζίνα αντίστοιχα. Και ποια είναι αυτά;

1. Καλλυντικά

Σαν γενικό κανόνα θα πρέπει να γνωρίζεις το εξής: τα καλλυντικά θα πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, η συνεχώς μεταβαλλόμενη θερμοκρασία του μπάνιου σας δεν θα κάνει τίποτα άλλο παρά να τα καταστρέψει.

2. Το φαρμακείο

Ξέρω, ξέρω θα μου πεις πως το «φαρμακείο» σου είναι τοποθετημένο στο μπάνιο στο ειδικό ντουλάπι με τον σταυρό αν όμως η θερμοκρασία του μπάνιου συνεχώς αυξάνεται τότε τα φάρμακα χάνουν την αποτελεσματικότητα τους γι αυτό και λένε πως θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Το μπάνιο δεν είναι τίποτα από τα δύο.

ygrasia mpanio (1)

3. Κινητό που δεν είναι αδιάβροχο

Σου αρέσει να τραγουδάς στο μπάνιο σου; Οκ! Σου αρέσει να ακούς μουσική στο μπάνιο σου με το ipod ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή η οποία δεν είναι αδιάβροχη; Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί σιγά σιγά η υγρασία από τους υδρατμούς θα αρχίσει να καταστρέφει την αγαπημένη σου συσκευή.

 

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.