Φορητός φωτισμός δωματίου LED για να φωτίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού!

0

Μπορεί μία δορυφορική φωτογραφία τη νύχτα να δείχνει τις πόλεις φωταγωγημένες, όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Εκείνα τα δωμάτια που θυμάστε μόνο όταν πρέπει να βρείτε ξεχασμένα πράγματα, η αποθήκη σας, το πατάρι, οι ντουλάπες με τα ρούχα και τα παπούτσια σας… τα δωμάτια που επισκέπτεστε μόνο για να πάρετε / αφήσετε το αυτοκίνητο σας. Για εκείνες τις άβολες περιπτώσεις λοιπόν, που θέλετε περισσότερο (ή απλά) φως και δεν υπάρχει ντουί ούτε καν πρίζα, δείτε τι έχουμε για εσας.

IMG_9910 IMG_9935 IMG_9918 IMG_9943

Περιλαμβάνει δύο λάμπες των 2 watts και 240 lumens, με αρκετή ένταση για να φωταγωγήσει πλήρως ένα μέσου εμβαδού δωμάτιο. Ένας απλός διακόπτης on/off, παρόμοιος με αυτούς που βρίσκονται στα δωμάτια του σπιτιού σας, κάνει τη συσκευή ακόμα πιο φιλική στη χρήση, αλλά και σχεδιαστικά καλύτερη, ώστε να ενσωματώνεται πιο ομαλά στη διαρρύθμιση του χώρου σας.

Συνοδεύεται από μικρά αλλά ισχυρά αυτοκόλλητα, για να στερεώνεται στον τοίχο, ενώ ενσωματώνει και δύο μαγνήτες που του επιτρέπουν να στέκεται ακόμα και σε μεταλλικές επιφάνειες. Επίσης διαθέτει μία εσοχή για να στερεώνεται σε καρφί ή ούπα, κάνοντας το κατάλληλο για κυριολεκτικά οποιοδήποτε σημείο. Τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες ΑΑΑ, χωρίς να απαιτεί οποιαδήποτε πρόσθετη πηγή ενέργειας.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 8,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Αυτή η φορητή λύση φωτισμού είναι διαθέσιμη μόνο με 8,90€.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.