Η υπέρτατη gaming καρέκλα που ταιριάζει σε κάθε σπίτι!

0

Κάθε άντρας (που μέσα του είναι πάντα λίγο «παιδί») και σέβεται τον εαυτό του και το χώρο του, πιθανότατα θα έχει μια μεγάλη τηλεόραση για να απολαμβάνει ταινίες/σειρές/μπάλα και πολύ πιθανόν και μια gaming κονσόλα κρυμμένη στο έπιπλο, για τις ώρες ανάγκης. Ή έχει συνδέσει το PC με την TV και «λιώνει» εκεί. Αν, όμως, θέλει να είναι άνετος και cool, οφείλει να έχει και την κατάλληλη θέση «μάχης».

x-rocker

Όπως την πολυθρόνα X-Rocker Ice Video Rocker. Διαθέσιμη μέσω Amazon σε πολύ λογική τιμή, «κάθεται» στο πάτωμα, έτσι ώστε να μη…πέσετε ενώ προσπαθείτε να βάλετε γκολ ή να σκοτώσετε τον επόμενο αντίπαλο, στηρίζει ανατομικά ώστε να είστε ξεκούραστος για ώρες και φυσικά, φέρνει τον ήχο ακριβώς στα αυτιά σας! Με ενσωματωμένα ηχεία 3 ιντσών και subwoofer 5,5 ιντσών, αλλά και διάφορες εξόδους και εισόδους ώστε να στέλνετε ήχο σε ακουστικά, όχι μόνο από την κονσόλα/TV αλλά και από φορητά music players, αν απλά θέλετε να χαλαρώσετε με λίγη μουσική.

Έχει βραχίονες για τα χέρια ενώ είναι και αναδιπλούμενη ώστε να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται εύκολα, σε «επίσημες» περιστάσεις που έχετε επισκέπτες ή αν θέλετε να κλειστείτε στο δωμάτιο και να «λιώσετε» εκεί, μακριά από… ενοχλητικούς! Μήπως να πάρετε μια για το κάθε δωμάτιο;

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.