Σ’ έναν από τους εξωτερικούς τοίχους αυτού του σπιτιού μπορείς να κάνεις αναρρίχηση!

0

Ένας πελάτης της Carney Logan Burke Architects ζήτησε ένα μοντέρνο σπίτι για να μένει εκεί στο Τζάκσον της αμερικανικής πολιτείας του Ουαϊόμινγκ, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει το budget. Οι αρχιτέκτονες λοιπόν του παρέδωσαν ένα πολύ όμορφο διόροφο οίκημα, όπου στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα για τους καλεσμένους, το γκαράζ, και αποθηκευτικοί χώροι, ενώ αντίστοιχα επάνω η κουζίνα, το σαλόνι και το μεγάλο υπνοδωμάτιο.
Το κλου του σπιτιού ωστόσο δεν είναι άλλο από τον τοίχο αναρρίχησης που μπορεί να βρει κανείς στο εξωτερικό του! Φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης είναι fan του σπορ και σκέφτηκε να αξιοποιήσει έναν από τους τοίχους για να προπονείται τον ελεύθερο χρόνο του! Το μαύρο εξωτερικό «ντύσιμο» του σπιτιού επιλέχθηκε για την ανθεκτικότητά του και το χαμηλό του κόστος και πρόσφερε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φιλοξενήσει τον τοίχο για την extreme sport προσθήκη! Όσο για το εσωτερικό, αυτό είναι μία άλλη πολύχρωμη υπόθεση!

contemporary-architecture_120916_03 contemporary-architecture_120916_04
Και ιδού ο τοίχος! Εάν τώρα βαρεθείς από την πολύ γυμναστική και το «σκοτεινό» του εξωτερικού του σπιτιού, περνάς στο εσωτερικό και χαλαρώνεις σε υπέροχα απαλά χρώματα και μοναδική minimal διακόσμηση!

contemporary-architecture_120916_05 contemporary-architecture_120916_06 contemporary-architecture_120916_08

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.