Η παραλιακή κατοικία του Michael Kors

0

O Michael Kors είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας. Το σχεδιαστικό του στυλ χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και ουδέτερες αποχρώσεις.

σπίτι του Michael Kors

O Michael Kors

Έτσι, το ησυχαστήριο του, το παραλιακό σπίτι που διατηρεί στο Long Island δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για ξύλινο σπίτι με τριγωνική στέγη και μεγάλες τζαμαρίες που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη θέα στην παραλία.

Ο χώρος της πισίνας περικλείεται από χαμηλά φυτά που επίσης δεν εμποδίζουν τη θέα στη θάλασσα.σπίτι του Michael Kors

Στον εσωτερικό χώρο τα υφάσματα αποκτούν μόνο λευκές και μπεζ αποχρώσεις. Το ξύλο κυριαρχεί στα έπιπλα ενώ τα διακοσμητικά αντικείμενα έχουν μαρμάρινη επένδυση. Στο κέντρο του χώρου και ψηλά δεσπόζει ένα απλό, αλλά εντυπωσιακό λόγω μεγέθους, λευκό φωτιστικό από χαρτί.σπίτι του Michael Kors

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του εσωτερικού χώρου είναι η διαμόρφωση γωνιών χαλάρωσης, όπως η τοποθέτηση αυτού του ανάκλιντρου πίσω από το μεγάλο παράθυρο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.σπίτι του Michael Kors

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, που πραγματοποίησε ο Mario Testino για λογαριασμό της Vogue, ο Michael Kors φιλοξένησε το top model Gigi Hadid που πόζαρε με τις αιθέριες δημιουργίες του στους χώρους του σπιτιού του.

σπίτι του Michael Kors

H Gigi Hadid στο σπίτι του Michael Kors

Μάλλον δίπλα από το λήμμα «ησυχαστήριο» στο λεξικό θα πρέπει να μπει η φωτογραφία του σπιτιού του Michael Kors στο Long Island.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.