Είδαμε από κοντά τα νέα Bosch VitaFresh Pro στην IFA 2016!

0

Τη σειρά ψυγείων VitaFresh της Bosch, τη γνωρίζετε. Ωστόσο, στην IFA 2016 του Βερολίνου και στο περίπτερο της εταιρείας, είδαμε όλα τα νέα μοντέλα της, τα οποία έκλεβαν τις εντυπώσεις, και σας τα μεταφέρουμε!

bosch vitafresh (1) bosch vitafresh (6)

Τόσο το «μικρό» VitaFresh της σειράς 4, όσο και το μεσαίο VitaFresh Plus της σειράς 6 αλλά και το «μεγάλο» VitaFresh Pro της σειράς 8, αφήνουν αμέσως μια premium αίσθηση με την εμφάνισή τους, χάρη στο ανοδιωμένο αλουμίνιο που καλύπτει όλη την εμπρός επιφάνειά τους, ενώ οι ειδικές LCD οθόνες είναι διακριτικές αλλά ενημερώνουν επαρκώς για τη λειτουργία του ψυγείου και σας επιτρέπουν να το ελέγξετε με τα πλήκτρα αφής τους.

bosch vitafresh (5) bosch vitafresh (3)

Οι διαφορές τους, συν τοις άλλοις, αφορούν και την απόδοση, με την εταιρεία να σημειώνει πως το Plus μοντέλο διατηρεί τα τρόφιμα 2 φορές περισσότερο χρόνο ενώ το Pro μοντέλο, 3 φορές! Τα ειδικά συρτάρια είναι ακόμη πιό μεγάλα σε σχέση με τα προηγούμενης γενιάς VitaFresh ψυγεία, όλα τα μοντέλα διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό με LED spotlight και η σειρές 6 και 8 διαθέτουν τρείς ρυθμίσεις υγρασίας, ενώ η σειρά 4 διαθέτει δύο.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.