Κάντε το σπίτι σας πιο έξυπνο με τα smart locks της igloohome!

0

Ξέρετε ήδη τι σημαίνει smarthome, άλλωστε το πιθανότερο είναι ότι κάποια τμήματα του σπιτιού σας είναι ήδη «έξυπνα». Η smart TV σας, η ρομποτική σκούπα, ένας connected θερμοστάτης ή κλιματιστικό, μια έξυπνη λάμπα ή έξυπνη πρίζα, η IP camera σας… όλα είναι μέρος του σύγχρονου smarthome, αλλά συχνά εστιάζουμε μόνο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του, αγνοώντας… αυτό που τα ενώνει, την πόρτα! Η νέα τεχνολογία που κατακλύζει την αγορά είναι τα smart locks που κάνουν την πρόσβαση εύκολη και για τις δύο πλευρές, όπως αυτά της igloohome, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω της Info Quest Technologies!

Τα smart locks της igloohome έρχονται σε διάφορες μορφές και με διάφορες δυνατότητες, αλλά με ένα κοινό: Την ευκολία χρήσης, την συμβατότητα με άλλες συσκευές του οικοσυστήματος της εταιρείας αλλά και την αυτονομία τους, χωρίς να εξαρτώνται από Wi-Fi ή data σύνδεση. Μπορούν, επίσης, να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε πόρτα, χωρίς να αλλοιώνουν την αισθητική της, ή και να γίνουν retrofit στην υπάρχουσα κλειδαριά μιας πόρτας (Retrofit Lock). Έρχονται ακόμα και σε μορφή… λουκέτου (σειρά Padlock), για ντουλάπια και πόρτες που βασίζονται σε τέτοια μέσα ασφαλείας, αλλά και για να βάζετε κλειδιά στο εσωτερικό τους!

Πως λειτουργούν και τι είναι αυτό που καθιστά έξυπνα τα προϊόντα της igloohome; Πρώτον, ο κύριος τρόπος χρήσης τους είναι τα PIN codes μέσω keypad που βρίσκεται ενσωματωμένο πάνω τους. Ένας κωδικός αρκεί για να ξεκλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού, κωδικό τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε και με άλλους άνετα μέσω Viber, Whatsapp, Facebook Messenger, όπως θέλετε! Το PIN μπορεί να έχει ορισμένη χρονική διάρκεια ώστε να απενεργοποιείται αυτόματα ή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά (π.χ. για την πρόσβαση ενός τεχνίτη, της νταντάς, της υπηρεσίας καθαρισμού κ.λπ.). Επίσης, μπορείτε να το στείλετε ακόμα και με SMS, άρα δεν χρειάζεται σύνδεση δεδομένων. Μπορείτε επίσης να έχετε “Bluetooth” κλειδιά ώστε να ανοίγετε την πόρτα με το κινητό σας. Για ορισμένα μοντέλα, όπως τα Rim Lock (για ξύλινες πόρτες) και Glass Door Lock (για γυάλινες, π.χ. σε ένα γραφείο), υπάρχουν και τα RFID tags και cards, για ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο access!

Ως πραγματικές “smart” κλειδαριές, τα locks της igloohome έχουν συνδεσιμότητα με Wi-Fi (μέσω του Bridge αξεσουάρ), ώστε να τα ελέγχετε απομακρυσμένα μέσω του app της εταιρείας στο κινητό σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν την εφαρμογή, αρκεί το PIN ή το Bluetooth key, όπως και το RFID tag. Αν το Wi-Fi στο χώρο «πέσει» ή δεν έχετε δεδομένα, δεν υπάρχει πρόβλημα, όπως προείπαμε, αφού λειτουργούν και offline, χάρη στην τεχνολογία algoPINTM.

Άλλα συνοδευτικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν το Keyfob, ένα τηλεχειριστήριο με ένα πλήκτρο που αρκεί για το ξεκλείδωμα, αλλά και το Keypad, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ξεχωριστά, όπου θέλετε και επικοινωνεί ασύρματα με έως 5 κλειδαριές! Αν θέλετε και φυσικό χερούλι υπάρχει η σειρά Mortise που το συνδυάζει με το keypad, αλλά οι Dead Bolt κλειδαριές χωρίς χερούλι είναι σίγουρα πιο ελκυστικές. Ως “admin” του σπιτιού, έχετε πρόσβαση στα logs των κλειδαριών, ώστε να ξέρετε πότε κλείδωσαν και ξεκλείδωσαν, για επιτήρηση και ασφάλεια.

Τα smart locks είναι το μέλλον στο access control και ήδη κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας! Κάντε το σπίτι σας πιο έξυπνο σήμερα με τις λύσεις της igloohome!

Διάθεση & Υποστήριξη στην ελληνική αγορά Info Quest Technologies M.A.E.B.E – 211 999 4000

Mάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Igloohome

https://www.infoquest.gr/el/Igloohome

email: igloohome@info.quest.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.