Το σπίτι του Αντετοκούνμπο στην Αθήνα (βίντεο)

0

Φαίνεται πως η οικογένεια Αντετοκούνμπο απέκτησε μία εντυπωσιακή κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό. Το σπίτι αυτό περιγράφεται ως φουτουριστικό κτίριο και smart home, με όλα τα συστήματα του να λειτουργούν ηλεκτρονικά. Σύμφωνα με την είδηση που αναφέρεται από το «Το Πρωινό«, το ακίνητο αξιολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και το οικόπεδο έχει έκταση 1.500 τετραγωνικά μέτρα.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα μπορεί να μείνει στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των τριών αδερφών του Γιάννη και της μητέρας τους, όταν επισκέπτονται την Ελλάδα. Τέλος, αναφέρεται ότι θα υπάρχουν μόνιμοι υπάλληλοι για τη συντήρηση του σπιτιού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε δύο βίλες στο Costa Navarino και συνεχίζει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα. Επίσης, ίδρυσε μία εταιρεία μαζί με τα αδέρφια του για τη διαχείριση των οικογενειακών επενδύσεων. Τελευταία απόκτησή του είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή καραμελών από τον Καναδά.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Θεμιστοκλή Μπάκα, πρόεδρο του δικτύου e-real estates, το κόστος αγοράς του οικοπέδου μπορεί να ανέρχεται περίπου σε 4 – 4,5 εκατομμύρια ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή αξία της περιοχής του Παλαιού Ψυχικού και τον υψηλό κόστος κατασκευής ενός πολυτελούς σπιτιού, που ανέρχεται σε 8.000-12.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Συνολικά, η αξία της ιδιοκτησίας εκτιμάται από 8 έως 13 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.